Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Assassin’s Creed Nexus VR Projesini Duyurdu!

 
 
Ubisoft, Quest 2, Quest 3 ve Quest Pro sanal başlıkları için Assassin's Creed Nexus VR projesini duyurdu. Oyun bu yıl içerisinde çıkış yapacak. Assassin's Creed Nexus VR oyununun tam tanıtımı  12 Haziran TSİ 20:00'de gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde yapılacak.
 
Ubisoft, Assassin's Creed evrenini genişletmeye devam ediyor
 
 
 
Meta Quest sunumu sırasında duyurulan Assassin’s Creed Nexus VR projesi ile beraber Ubisoft birçok platforma Assassin’s Creed oyununu getirmeyi planlıyor. Şu anda birçok Assassin’s Creed oyunu geliştiriliyor ve bu oyunların her biri oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni VR projesi hakkında pek fazla bir şey bilinmiyor dolayısıyla şu anda Ubisoft Forward etkinliğini bekliyoruz.
 
Assassin's Creed Nexus ilk olarak 2020'de gerçekleştirilen Oculus Quest 2 sunumunda Splinter Cell VR oyunuyla beraber duyurulmuştu. O sırada Ubisoft'un ürün geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Elizabeth Loverso, her iki oyunun da sanal gerçeklik için sıfırdan geliştirildiğini ve oyuncuların aşina olduğun serinin temellerini içereceğini aktardı. Ancak geldiğimiz noktada Assassin's Creed Nexus projesi yaşarken Splinter Cell VR oyunu iptal edildi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Assassin’s Creed Nexus VR
Vampire: The Masquerade - Justice Sanal Başlıklar için Duyuruldu Nteflix, Stranger Things VR için Yeni Detaylar Paylaştı: Fiyatı ve Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız