Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, 10 Farklı Oyunun Çevrimiçi Hizmetini Kapatıyor: İşte Liste

 
Ubisoft, 25 Ocak 2024'te birçok eski oyunun çevrimiçi hizmetlerini kapatmayı planladığını duyurdu. Bu açıklama, aralarında dört Assassin's Creed oyununun yanı sıra Ghost Recon, Splinter Cell ve Trials serisindeki oyunları kapsıyor.
 
Çevrimiçi hizmetlere ve hesabınıza bağlanamayacaksınız
 
 
 
Çevrimiçi hizmetlerin belirtilen tarihte kapatılmasıyla beraber oyuncular artık çok oyunculu mod içerisine giremeyecek, Ubisoft hesaplarını oyuna bağlayamayacak ve çevrimiçi özellikleri kullanamayacak. Dolayısıyla online hizmet özellikler tamamen devre dışı bırakılacak.
 
Bu durumdan etkilenecek oyunlara bakacak olursak;
 
- Assassin’s Creed II – Xbox 360
- Assassin’s Creed Brotherhood – MAC
- Assassin’s Creed Liberation HD – PlayStation 3, Xbox 360
- Assassin’s Creed Revelations – PC
- Ghost Recon Future Soldier – PC
- Heroes of Might and Magic VI – PC
- NCIS – PC
- R.U.S.E – PC
- Splinter Cell: Conviction – Xbox 360
- Trials Evolution – PC
 
Öte yandan Ubisoft geçen hafta yaptığı açıklamada Star Wars Outlaw olduğu düşünülen "büyük bir oyunu" Nisan 2024'te başlayacak bir sonraki mali yıla ertelediğini duyurdu. Ayrıca Skull & Bones'un 2024'ün ilk üç ayında piyasaya sürüleceğini de doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Call of Duty Modern Warfare III'ün Ön Yükleme Tarihleri Açıklandı Dead Space 3 Hikaye Yönetmeni Oyunu Yeniden Yapmak İstediğini Aktardı

BSC Misafiri

31.10.2023 23:48:12

0
ubisoft hesabı oyuna bağlanamayacak ise oyunlardaki dlc'ler aktifleştirelemeyecek demektir. Çünkü Dlc'leri aktifleştirmek için ubisoft hesabının açık olması gerekiyor. Korsan oynuyorsanız başka tabi. Ubisoft'un oyunlarını en iyi deneyimlemek için korsan almak gerekiyor. Oyunu beğendiyseniz alıp desteklersiniz ama korsan alırsanız ne u play çöktü, ne dlc aldım ama oyunda aktifleşmiyor sorunu yaşarsınız. Çift tıklar mis gibi online hariç bütün single player dlc'lerini oynarsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız