Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Worlds 2 için Yeni Ekran Görüntüleri

RPG oyunların olmazsa olmazları yaratıklar !
TopWare Interactive ve Reality Pump ortkalığı ile piyasaya çıkacak olan Two Worlds serisinin yeni oyunu Two Worlds 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
İlk oyunu ile RPG oyunları arasında saygın bir yeri olan Overlord ile kıyaslanan yapımın, beklenen başarıyı verememesi ve ikinci oyunun da uzun süren yapım aşaması, bir çok oyun severin Two Worlds serisinden vazgeçmesine sebep oldu. Fakat yapımcı firma yeni gelişmeler ile oyuncularını tekrardan kazanmak istiyor.
 
Yeni ekran görüntülerine bakıldığında ilk oyunda olduğu gibi yine çeşitli yaratıklar ile savaşacağımız belli oluyor. Yine ekran görüntülerden, grafiklerin ilk oyuna göre çok daha geliştirildiği göze çarpan ilk özellikler arasında yer alıyor.
 
Çok gelişmiş bir yapay zeka ve savaş sistemi ile geleceği söylenen oyunun herhangi bir erteleme olmaz ise PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 2010 yılının Şubat ayında piyasaya çıkması bekleniyor.
 
Yayınlanan son ekran görüntüleri için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Two Worlds 2 pc ps3 xbox360
Fifa 2010 Ertelendi! Capcom'un GamesCom Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Worlds 2
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız