Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Worlds II: Call of the Tenebrae Mayıs'ta Çıkacak

 
   Reality Pump'ın 2010 yılında sunduğu açık dünya rol yapma oyunu Two Worlds II için yeni içerikler yolda.
 
   Dağıtıcı TopWare Interactive ve geliştirici Reality Pump, Two Worlds II için Call of the Tenebrae genişlemesinin 25 Mayıs tarihinde PC, Mac ve Linux için çıkış yapacağını açıkladı. 
 
   TopWare Interactive CEO'su Alexandra Constandache,

"2016 yılının başlarında Two Worlds II: Call of the Tenebrae'yi geliştirmeye başladığımızda, Antaloor'a geri dönmek için ekibimizin ne kadar heyecanlı olduğunu hafife aldık. Beklenenden daha uzun sürdü ancak neredeyse tam boyutlu bir sürüm olan 10 saatten fazla bir macera ile sonuçlandırdık. Call of the Tenebrae'nin bu kadar büyük olması sebebiyle de, hem yeni hem de eski hayranlarımız için oyunumuzu Two Worlds II'ye eklenti olarak sunmanın yanı sıra standalone sürüm olarak da çıkarmaya karar verdik."
 
   Ayrıca Two Worlds II için Shattered Embrace adında yeni bir genişleme paketi üzerinde de çalışılıyor. 2017'nin dördüncü çeyreğinde çıkış yapacak. 
 
   Mart 2016'da, Reality Pump Two Worlds III'ün gerçekleşeceğini söyledi. Projenin henüz konsept aşamasında olması ve geliştirme sürecinin önümüzdeki üç yıl boyunca sürecek olması sebebiyle oyunu yakın bir zamanda görmeyi beklememek gerek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Two Worlds 2 Pc XBox360 PS3 RPG South Peak Reality Pump
The Walking Dead: A New Frontier 4. Bölüm Çıkış Tarihi, Tanıtım Videosu Code Vein “Büyük Ev Konsollarına” Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Worlds 2
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız