Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Plays Pokemon'da 8 Rozet, 13 Günde Toplandı


    Eğer Twitch TV'nin sıkı takipçisiyseniz başlıkta adı geçen etkinliği kesin duymuşsunuzdur. Bir programcının başlattığı Twitch Plays Pokemon akımı, onbinlerce oyuncuyu Red'in macerasına tek bir ekranda bağlamıştı. 50.000'den fazla oyuncunun aynı anda yönlendirdiği Twitch Plays Pokemon'da oyuncular, 8 rozeti de almayı başardı.
 
    Gelen haberlere göre internet alemine bir çok 'meme'i kazandıran Twitch Plays Pokemon'da yer alan 8 rozet, 13 günün sonrasında kazanıldı. 13 günde toplamda 30 milyondan fazla izlenen canlı yayında 10 milyondan fazla komut kullanıldı. Twitch Plays Pokemon kanalını toplamda 600.000 tekil ziyaretçi görüntüledi.
 
    Eğer durumdan geç haberdar olduysanız bu akıma katılmak için çok da geç değil. Zira şu anda bile 38 bin tekil oyuncu tarafından oynanan yayında amaç artık Elite Four mücadelesini tamamlamak.
 
    Kısaca anlatmak gerekirse Twitch Plays Pokemon'da kanalın chat bölümünü kullanarak oyunu oynuyorsunuz. Etkinliğin iki farklı modu var, Anarchy ve Democracy. Anarchy modunda chat ekranına yazdığınız her komut oyuna işlerken, Democracy modunda bu komutlar oylandıktan sonra karakter yönlendiriliyor. Canlı yayın linkine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
twitch plays pokemon twitch pokemon red
Portal 2'nin Linux Sürümü Açık Beta Aşamasına Geçti The Walking Dead'in İkinci Sezonunun İkinci Bölümüne Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ChelseaSmile

2.3.2014 18:44:05

0
Vay be şu oyun bile bitti ya bu olay dünya da insanoğlunun el birliğiyle yapamayacağı şey olmadığını gösteriyor Yeni oyuna 5 saat önce başladılar acaba bu kaç gün sürecek

BSC Misafiri

27.2.2014 23:36:09

-1
bu ne saçmalık. bide binlerce kişi oynamış ve izlemiş.

Bowser Zeki

27.2.2014 18:27:03

0
İzledikçe bunalıyorum ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız