Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisted Pixel, Kinect'e Özel Gunstringer'ı Duyurdu

Gunstringer'ın görselleri her ne kadar pek iyi görünmese de eğlencesi üst düzeyde olabilir, çünkü Twisted Pixel Games oldukça başarılı bir firma

     Splosion Man ve Comic Jumper gibi oyunlarla büyük beğeni toplayan Twisted Pixel Games, Kinect'e özel oyunu Gunstringer'ı duyurdu. Firmanın diğer oyunlarının aksine daha basit yapıda olacak oyunun çıkış tarihi belli değil.

     Gunstringer'ın hikayesi hakkında pek bilgi vermeyen geliştirici firma yetkilileri sadece oyunun A Fistful of Dollars adlı Vahşi Batı'da geçen filmden etkilendiğini söylediler. Henüz indirilebilir olarak mı, yoksa Disk olarak mı satılacağı bilinmeyen oyun, co-op desteğine de sahip olacak.

     Q Entertainment'in Rez adlı oyunundan etkilendiklerini itiraf eden Twisted Pixel Games yetkilileri oyunun ilk videosunu da yayınladı. Komik sahnelerin de bulunduğu bu videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Twisted Pixel Kinect Xbox 360 Aksiyon
Fight Night Champion'un PSN Demosu Bugün Street Fighter III: 3rd Strike Elden Geçirilebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gunstringer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız