Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Turkcell eMilli Takım Seçmeleri Tamamlandı!

 
 
     Türkiye’de sporun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği eMilli Takım’ın Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda yol haritası belli oldu. Yoğun bir takvime girecek olan ay-yıldızlılar için milli takım oyuncu seçmeleri 17 Kasım’da TFF Riva Tesisleri’nde çevrim dışı olarak yapıldı. Elemeleri başarılı şekilde geçen eFutbolcular, Turkcell eMilli Takım Seçmeleri Büyük Finali’nde ay-yıldızlı forma için mücadele ederken, 12 saat süren karşılaşmaların ardından Mert Altıntop, Kaan Tüzün, Emirhan Erdem ve Berk Turan formayı terletmeye hak kazandı.
 
     2023 yılının en büyük espor mücadelesi ise Temmuz’da düzenlenecek Dünya Kupası olacak. Turnuva için Türkiye’nin yolculuğu Aralık ayında başlayacak. Elemelerinin Aralık 2022’de start alacağı ve Mart 2023’e kadar süreceği turnuvada, olası play-in maçları Nisan, play-off’lar ise mayıs ayında gerçekleştirilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FUT Esports & Vodafone İşbirliğini Duyurdu! Konya’nın ilk Espor Merkezi’nde Eğitimler Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız