Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkçe Football Manager için İmza Kampanyası

Diğer menejerlik oyunlarında olduğu gibi Football Manager 2010'da da Türkçe dil desteği görmeyi temenni ediyoruz.
Championship Manager 2010'un resmi olarak Türkçe dil desteği ile satılması ve FIFA Manager 10'un da Türkçe yama çalışmalarından sonra bir diğer Türkçe yama haberi de Football Manager 2010'dan geldi.
 
Football Manager 2010'un Türkçe dil desteği ile gelmesi için bu kampanyayı başlatan ise oyuna 10 yıl önce Türkiye liginin eklenmesi için de kampanyayı başlatan Turksportal.net oldu.
 
İşte sitede kampanya için yapılan açıklama ;
 
"Sevgili Football Manager tutkunu dostlarımız,

Bundan tam 10 yıl önce, oyunda Türkiye ligi dahil yokken yaptığımız kampanyalar ile 2000 yılı için çıkan sürümden itibaren oyuna Türkiye liginin eklenmesini sağlamıştık. Şimdi sıra oyuna resmi olarak Türkçe dil seçeneğini eklettirmeye geldi.

Yıllardır Football Manager'i Türkçe oynamak ve daha iyi anlamak için hazırlanan Türkçeleştirme yamalarını kullanıyorsunuz. Bu yamalar oyun çıktıktan sonra yayınlandığı için yeni oyun heyecanını yaşayamıyorsunuz ve sabırsızlıkla bu dosyaların çıkmasını bekliyorsunuz. Artık bu çileden kurtulmak, oyunu resmi Türkçe dil desteği ile oynamak, oyunu daha iyi anlamak istemez misiniz? Üstelik bunu Football Manager 2010'da yaşamak istemez misiniz?

Yıllardır haklı olarak bir çok arkadaşımız FM Türkçe olsun istiyor, yıllardır aynı tartışmalar bitmiyor. Oyun yapımcıları; "Korsan kullanım fazla, bu nedenle Türkçe FM yok" derken, Türk FM severler; "Önce Türkçe'yi eklesinler, biz sonra orijinal alacağız" cevabını veriyor.

Bu yazışmalar bu zamana kadar hiçbir yere varmadı. Ancak şu anda önümüzde somut bir söz bulunmakta!
FM 2010 Türkçe olabilir! İşte bu söz Football Manager'in yaratıcı ve yapımcı firması Sports Interactive tarafından verildi.

Bu yıl 10 bin kişi Football Manager 2010'u korsan kullanmak yerine orijinal satın almayı kabul ederse, Sports Interactive, Football Manager 2010'a Türkçe dil desteği eklemeyi planlıyor.

Yani Türkçe'yi oyuna çok kısa bir sürede eklemek için gereken maliyetin altına girmeyi kabul ediyorlar. İstekleri FM 2010'u korsan kullanmak yerine orijinal satın almanız.

Bu sebeple bizlerden imza kampanyası başlatmamızı ve sizlerden oyunu orijinal olarak satın alma sözünü almamızı istediler. Bu sanal imzaları, Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson'a ileteceğiz.

Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek.

Amaç, Türkiye'de bu oyunu korsan oynayanların sadece %5'inin orijinal satın almasını sağlamak. Yani korsan oynayan her 100 kişiden 5 kişinin orijinal satın almasını sağlarsak oyuna Türkçe dil desteği gelmesi hedefleniyor"
 
İmza kampanyasına katılmak için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak football manager türkçe PC
Nintendo, 120. Yaş Gününü Kutluyor! Mikami ve Suda51'in Projesi Devam Ediyor!

qabRiéL

24.9.2009 11:04:07

0
Evet, FM'nin, Türkçe dil desteğine sahip olması, diğer oyunlardan daha çok hoşuma giderdi. (GTA 4 hariç :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2010
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız