Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Üstten Görünümlü Aksiyon RPG Lufulus' Creatures Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Türk geliştirici Golgedar, üstten görünümlü aksiyon rol yapma oyunu Lufulus' Creatures'ın 4 Mayıs itibarıyla Steam'de erken erişim olarak yayınlandığını duyurdu.

%20 indirimle 5,40 TL'den satışta. Türkçe dil desteği mevcut.
Oyunun tanıtım yazısı ve erken erişim detayları:
 

Lufulus'un etkisi altındaki gezegende karakterini geliştir ve Lufulus'un kudretli gücüne tanık ol. Ticaret yap, ganimet topla, iddialara gir, yeteneklerini geliştir, dostlarınla birlikte savaş ve en önemlisi bu güzel dünyayı Lufulus'un rengarenk yaratıklarından temizle!
 
Serüven boyunca yeni karakterle tanışacak ve kendi seçimlerinle oyuna yön vereceksin. Maceranın her saniyesini olabildiğince başarılı geçirmelisin ki Lufulus'un inanılmaz gücü karşısında bir şansın olsun!
 
OYUN ÖZELLİKLERİ
 
- 25'ten fazla Görev, 200'den fazla Eşya, 30'dan fazla Yaratık
- Fonksiyonel Banka
- Eşya Geliştirme
- Farklı Savaş Stilleri
- Hızlı Eşya Kıyaslama
- Tam Otomatik Kayıt Sistemi
- Fizik Tabanlı Savaş Mekanikleri
- Dostlarınla Beraber Savaş
- Xbox Kontrolleriyle uyumludur. 
 
- Erken Erişim süresince ve sonrasında kayıt dosyanız geçildiğinde geçersiz hale gelebilir. Bu durum sizi fazlasıyla rahatsız ederse bana ulaşabilir ve kaydınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
- Erken Erişim sürecinde oyunun ikinci yarısı oldukça eksiktir, geri bildirimlerinizi dikkate alarak tamamlamak için çalışıyorum.
- Tam sürüme geçildiğinde oyunun içeriği ciddi oranda artmış olacak, büyücü yetenekleri ve Steam Başarımları oyuna eklenmiş olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Lufulus' Creatures Golgedar Türk Yapımı Üstten Görünümlü Aksiyon RPG
Tom Cruise, Elon Musk ve NASA Uzayda Çekilecek İlk Film İçin Birlikte Çalışıyor Sylvester Stallone, Demolition Man 2 İçin Çalışmalara Başlandığını Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lufulus' Creatures
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız