Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyunu Incredible Toys Mobil Platformlara Çıkışını Yaptı


     Türk oyun geliştiricisi Udo Games tarafından geliştirilen Incredible Toys yaklaşık 2 yıllık bir gelişim sürecinin ardından iOS ve Android platformları için çıkışını gerçekleştirdi.

     Incredible Toys bir oyuncak dünyası üzerinde geçiyor. Bu dünyayı bilinmeyen bir kaynaktan
gelen kötü oyuncaklar işgal ediyor ve sizin göreviniz bunları temizleyip barışı getirmek. Anlık şerit değiştirme sistemiyle hızlı ve akıcı bir oynanış sağlıyor. Ayrıca farklı mekanikleri olan düşmanları yok edebilmeniz için küçük taktikler geliştirmeniz de gerekiyor.
 
     Oyunda toplamda 5 karakter(savaşçı,nişancı,büyücü,şifacı ve ninja) bulunuyor. Ancak burada 2 karakteri aynı anda yönetmeniz gerekiyor. Her seviye için 2 karakterle bir takım oluşturup başlıyorsunuz. Bu karakterler level’in sonuna doğru koşuyor ve siz de dalgalar halinde düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Amaç arkaya fazla düşman geçirmemek çünkü her geçirdiğinizde bir hakkınız gidiyor. Tabi 2 karakteriniz de ölürse yine oyun bitiyor. Ana amaç bu olsa da her levelda yan görevler de bulunuyor. Bunlarla coin ve pil kazanabiliyorsunuz.
 
     Oyunun tanıtım videosuna buradan, iOS sürümüne buradan, android sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
udo udo games incredible toys incredible toys mobil macera sınıf rogue warrior ninja
Trine 3 Bu Ay İçinde Erken Erişimden Çıkıyor Quantum Break'in Oynanış Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

5.8.2015 10:29:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fena değil ama daha yaratıcı şeyler görmek lazım. 2 senede bukadar basit bir oyun olmamalıydı. Şimdi gelip o zaman sen daha iyisini falan yap deler:)
Ben sana katılıyorum. Diğer yandan 3 senede solarix oyununu yapan adam daha fazla saygıyı hakediyor. En azından iyi bir başlangıç Udo games için. Böyle böyle büyürler inşallah.

BSC Misafiri

4.8.2015 18:07:58

0
Fena değil ama daha yaratıcı şeyler görmek lazım. 2 senede bukadar basit bir oyun olmamalıydı. Şimdi gelip o zaman sen daha iyisini falan yap deler:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Incredible Toys
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız