Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tsunoda: "Kinect 2 Kişiden Fazlasını Görebilir"



    Kinect şefi Kudo Tsunoda'dan cihaz ile ilgili spekülasyonlara nokta konuldu. Son zamanlarda Kinect'in sadece 2 kişiyi kontrol ettiği yönünde çıkan dedikodular ve oyunların da bunu desteklemesi sonucu cihaz tüketicilere yeterli gelmemeye başlamıştı. Tsunoda bu konuya Videogamer'a verdiği röportajda değindi.
 
     Bu tarz sınırlamaların yapımcı firmaların seçimlerinden kaynaklandığını, cihazın yetersizliğinden olmadığını belirten Tsunoda sözlerine şöyle devam etti;
 
    “Oyunlara baktığınızda, Dance Central'in 2 kişiden daha fazlasını kapsadığını görebilirsiniz. Bu da sınırlamanın yapımcı firmalara dayandığını anlamanız için yeterli oluyor. Onlar en iyi deneyimi sağlamak için böyle sınırlamalar getirebiliyorlar."
 
    10 Kasım'da çıkışını yapacak olan Kinect'in Tsunoda'nın daha önce yaptığı açıklamalara göre, oturan ve ayaktaki insanları ayırt edebileceği de belirtilmişti. Yeni yaptığı konuşma sonucu Kinect'in 2'den fazla kişiye destek verecek oyunları olabileceğini görmüş oluyoruz.
 
 
Videogamer

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal 2 oyuncu
Treyarch Modern Zamanı Sevdi Marvel vs Capcom 3'ten Yeni Oynanış Videoları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız