Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropico 6 Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Limbic Entertainment, Tropico 6'nın Switch versiyonunu resmi olarak duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Şehir kurma / diktatör simülatörü ilk olarak 29 Mart 2019'da PC için çıkmıştı. Ardından 27 Eylül 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One'a geldi.
 
Oyun hakkında:
 

Siyasi kargaşa ve sosyal huzursuzluk zamanlarında insanlar, öngörülen ve ustalıkla ülkelerinin kaderini yönlendirecek vizyon sahibi liderler arıyor. Tropico adasında korkulan bir diktatör veya barışsever bir devlet adamı olarak kendinizi bir kez daha kanıtlayın ve ulusunuzun kaderini dört farklı dönem boyunca şekillendirin. Uluslararası sahnede yeni zorluklarla yüzleşin ve çalışanlarınızın ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurun.

Seride ilk defa, geniş adaları yönetin, adalarınızı birbirine bağlamak için köprüler kurun ve yeni ulaşım ve altyapı araçlarını kullanın. Özgürlük Anıtı ve Eyfel Kulesi de dahil olmak üzere dünyanın harikalarını çalmak için ajanlarınızı (Tropican) baskınlara gönderin. Sarayınızı istediğiniz gibi özelleştirin ve deneklerinizin iyiliğini kazanmak için balkonunuzdan seçim konuşmaları yapın.
 
- Seride ilk defa büyük takım adalarda oynayın. Birden fazla adayı aynı anda yönetin ve yeni çeşitli zorluklara uyum sağlayın.
- Koleksiyonlarınıza katmak için ajanlarınızı dünya mucizelerini ve anıtlarını çalmak için yabancı ülkelere baskınlara gönderin.
- Köprüler, tüneller inşa edin ve vatandaşlarınızı ve turistlerinizi taksilerde, otobüslerde ve teleferiklerde taşıyın. Tropico 6, tamamen yeni ulaşım ve altyapı olanakları sunuyor.
- Sarayınızın görünüşünü istediğiniz gibi kişiselleştirin ve çeşitli ekstralar arasından seçim yapın.
- Tropico 6, dünyanın en büyük diktatörü olmanın politik yönlerine odaklanan gözden geçirilmiş bir araştırma sistemine sahiptir.
- Seçim konuşmaları geri döndü! İnsanlara hitap edin ve tutamayacağınız sözler verin.
- Tropico 6, 4 oyuncuya kadar çok oyunculu özelliklere sahiptir. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (23 Mart - 29 Mart) Resident Evil 3 Remake İnceleme Puanları

Lithium

30.3.2020 20:43:27

0
Hele şükür ya geç bile kaldı darısı fallout lardan biri ve GTA 4 veya 5 ve rdr 1'in gelmesi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız