Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trinity Fusion, 15 Aralık'ta Konsollar ve PC için Yayınlanıyor

 
 
Geliştirici Angry Mob Games, Roguelite aksiyon platform oyunu Trinity Fusion'ın tam sürümünün 15 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Trinity Fusion ilk olarak 13 Nisan'da Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Trinity Fusion'da ölmekte olan çoklu evreni kurtarma görevinde paralel benliklerinizin kontrolünü elinize alacaksınız. Bu oyunda karanlık - bilim kurgu dünyaları keşfedecek, hızlı, akıcı ve hassas dövüşlere katılacaksınız. 
 
Trinity Fusion, oyunculara, boyutlar arası bir savaşçı olan Maya rolünü üstleniyor. Maya'nın kendine özgü silah ustalıkları ve yetenekleri, zorlukları ve dünyayı istila eden düşman karşılaşmalarıyla tamamlanan üç benzersiz versiyonu arasından seçim yapın.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Trinity Fusion aksiyon macera Angry Mob Games
Soulslinger: Envoy of Death, 14 Aralık'ta Erken Erişim Olarak Yayınlanıyor TESFED Türkiye Kupası Başlıyor!

mahsur kalan adam

15.11.2023 13:28:48

0
Güzel görünüyor. Switch için gelecek mi acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız