Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trials Fusion'ın Oyuncu İçeriklerine Cross-Platform Özelliği Geliyor


      Ubisoft'un başarılı platform-yarış oyunu Trials Fusion için yeni bir özellik duyuruldu. Geliştirici ekip RedLynx, Trials Fusion için hazırlanan tüm haritaların cross-platform olacağını açıkladı.
 
       Oyuncuların yaptığı haritaları birbiriyle paylaştığı Track Central, oyunun tüm sürümleri için aynı hale gelecek. Yani PlayStation 4 üzerinden yaptığınız bir haritayı Track Central üzerinden paylaştığınızda bu haritayı oyunun Xbox One gibi diğer sürümlerine sahip oyuncular indirebilecek.
 
       Belirtilene göre öncelikle, cross-platform özelliği geldikten sonra paylaşılan haritalar bu özelliğe sahip olacak. İlerleyen dönemlerde ise oyunun çıkışından bu yana paylaşılan haritaların hepsi oyunun tüm sürümleri için sunulacak. 

        Geliştirici ekip, her haritanın farklı platformlarda farklı performans değerleri gösterebileceğini belirtiyor. Yani bazı haritalar, farklı platformlarda farklı kare/saniye oranına sahip olabilecek. Sistem hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com redlynx ubisoft trials pc ps4 xbox 360 xbox one trials fusion
"Mario'yu Akıllı Telefonlara Getirmek Para Basmak Demek Değil." TowerFall: Ascension Önümüzdeki Hafta Vita İçin Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Saiki

14.12.2015 11:11:55

+1
Yeni eklenen yabancı kelimelere dilimizde karşılık bulup bunları alışkanlık haline getirmezsek zamanla dilimizde yok olup gider önemli olan mantıklı ve dile uygun alternatifler sunulması. İngiltere de yaşamıyorum veya anadilim ingilizce değil tabii ki Türkçe karşılıklarını kullanacağım sormanız bike mantıksız.

alike03

14.12.2015 10:09:46

0
Tamam çapraz platform diye bir terim varmis bundan haberim yoktu yazilim konusuyla ilgilenirken genelde ingilizce veya almanca arasitirma yaptigim icin bunu fark etmemisim. Benim esas tepkim yeni cikan kelimelere türkce bir karsilik bulma ihtiyacimiz. Yakin örneklerden öz cekim kelimesi mesela.

Saiki

14.12.2015 08:48:56

0
Çok oyunculu , çapraz platform , kontrolcü diye örnekler artar, sen kafanı kuma gömüp bunlardan bi habersen senin sorunun.

alike03

13.12.2015 23:07:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Saiki Şuna cross yerine "çapraz platform" deseniz çok mu zor olur?
Şu herşeyi türkçelestirme isteğinden bir vazgeçin artık. Çapraz Platform kelimesi sanki varmışta biz kullanmıyormuşuz gibi.

Patren

13.12.2015 15:12:51

0
sadece konsolar cross olsun pc ayrı olsun yoksa haksız rekabet olur

BSC Misafiri

13.12.2015 13:23:04

0
Ulan hay ben sizin karenize de, saniye oranınıza da, yapacağınız oyuna da, çıkardığınız platformlara da ...........................................................

Saiki

13.12.2015 12:29:32

0
Şuna cross yerine "çapraz platform" deseniz çok mu zor olur?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trials Fusion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız