Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trackmania Nations Remake Oynaması Ücretsiz Olacak Fakat Bazı Özellikler Abonelik Gerektirecek

 
Trackmania Nations'ın remake versiyonu Trackmania oynaması ücretsiz olacak fakat belirli özelliklere erişebilmek için ücretli abonelik gerekecek.
 
Starter erişim; herkes için ücretsiz olup oyunculara tek başlarına ya da çoklu şekilde 25 pisti içeren, bölgesel olarak oyuncuların madalya kazanmasına ve skorlarını kaydetmesine izin veren 3 aylık periyotlarla tekrar yenilenen resmi yarışmalar ile oyun oynama olanağı veriyor. Oyuncular Arcade Channel üzerinden birbirlerinin yarattığı pistlerde oyun oynayabiliyor, değişik seçenekleri (yarış, tekrar oynama, görünüm gibi) deneyebiliyor ve sunucuların incelemelerini işaretleyebiliyor. Haftalık Nations League de normal yarışmalar için erişilebilir olacak.
 
Standart erişim; ücretsiz içeriklerin yanında oyuncuların ‘Günün Pisti’ seçimi, tekrar oynatma için tam erişim, pist düzenlemesi ve sunucuların incelemelerinin işaretlenmesi gibi pek çok içeriğe erişim sağlıyor. Ek olarak oyuncular günlük yarışmalara katılabiliyor, ‘Günün Pisti’ ve ‘Resmi’ yarışma pistlerini takip edebiliyor. Standart erişim ücreti 44.99 TL.
 
Diğer iki erişim seçeneğinde bulunan özelliklere ek olarak Club erişiminde oyuncular favori kulüplerine; görünüm düzenleme, özel yarışmalar, online odalar, eğitim pistleri ve yarışmaları gibi özel içerikler ve aktiviteler için katılabiliyor. Aynı zamanda oyuncular çalışmalarını paylaşmak ve etkinlikler organize etmek için kendi kulüplerini de yaratabiliyor. Oyuncular Ubisoft Nadeo tarafından organize edilen Open Grand League’e katılabiliyor ve Trackmania Grand League için daha donanımlı hale gelmeye çalışabiliyorlar. Club erişiminin bir yıllık bedeli 135 TL, üç yıllık bedeli ise 269 TL. Erişimin sonunda oyuncular, resmi yarışmalarda ve ‘Günün Pisti’ yarışmalarında kullanılan pistleri saklayabilecekler.
 
Trackmania Uplay ve Epic Games Store üzerinden PC için 1 Temmuz'da çıkacak. Türkçe dil desteği mevcut olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Trackmania Trackmania Nations Remake Ubisoft Nadeo PC
Darkest Dungeon'a PvP Modunu Getirecek DLC Bugün Ücretsiz Olarak Çıkıyor Half-Life: Alyx 1.4 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bobsantino

2.6.2020 10:03:19

0
Ben starter almıştım. Operatörleri de sırayla kasarak açıyorum.

Rogue Agent

2.6.2020 09:49:28

0
starter pack alanlar diger her icerige tek tek ayri para vererek aciyordu

bobsantino

2.6.2020 09:17:08

+1
Nasıl yani?

Rogue Agent

2.6.2020 08:13:34

0
for honor ve six siege'de ayni sekilde degilmiydi zaten?

BSC Misafiri

28.5.2020 14:28:40

0
Alıştığımız Ubisoft girişimleri. Bu adamlar single player bir oyun olan Assassin's Creed Origins' de exp satmaya çalışmışlardı. Modcular sahne editöründe exp kazanma senaryoları üretince sahne editörünü kısıtlamışlardı. Trackmania serisi zaten oldu olası topluluk desteği ile süregelen bir oyun. Topluluk tarafından oluşturulan on binlerce pistin mevcut olduğu bir nevi bir sandbox. En başarılı Trackmania oyunu olarak görülen Nations Forever zaten bedava. Ubisoftcular ise bedava olan bir oyunu yeniden piyasaya sürüp hem yeni moda olan aylık üyelik politikası hem de Epic ten kotarmaya çalışacaklar.

RealArek

28.5.2020 10:42:41

+5
Ne kadar saçma bişey para gözlerini kör etmiş resmen oyunun içinde aylık yıllık abonelik mi olur.

mementopolis

28.5.2020 09:42:32

+6
oyun ici abonelik cok sacma, buna kimse firsat vermemeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trackmania
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız