Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trackmania 2'ye İki Yeni Ek Paket Geliyor

Grafikler yine harika.

    Yaptığı iyi çıkışla birlikte adeta oyuncular için bir sürpriz yapan Trackmania 2: Canyon, iki yeni ek pakete kavuşuyor. Trackmania 2'ye Trackmania 2: Valley ile Trackmania 2: Stadium isimleriyle birlikte yeni ek paketler duyuruldu.
 
    Yayınlanan ilk verilere göre Trackmania 2: Valley, şimdiye kadar çıkmış Trackmania oyunlarının en sağlam grafiklere sahip olan oyunu olacak. Daha önce çıkan kanyon temalı oyunun ek paketi Valley, yeşil vadi temalı pistleriyle oldukça dikkat çekiyor. Buna ek olarak Valley'de oyuna yeni sürüş dinamiklerinin ekleneceğinden de bahsediliyor. Oyunun bu ek paketi, 2013'ün başlarında çıkışını yapacak.
 
    Bir diğer duyuruda Nadeo, Trackmania 2: Stadium isimli ücretsiz ek paketi de tanıttı. Aslına bakarsanız bu Stadium isimli ek paket, halen yoğun bir şekilde oynanan Trackmania Nations'un oyuncularını yeni sürüme çekmek için yapılmış bir harekete benziyor. Zira tema, isimden de anlayacağınız üzere stadyum üzerindeki yarışları içeriyor. Stadium ek paketinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor.
 
  Stadium ve Valley ek paketlerinden yayınlanan görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Trackmania 2 PC Yarış Mania Planet
The Longest Journey Kickstarter'a Geliyor Forza Horzion'un İlk Araç Paketi Önümüzdeki Hafta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trackmania 2: Canyon
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız