Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Totally Reliable Delivery Service 1 Nisan'da Çıkacak

 
Yayıncı tinyBuild Games ve geliştirici We’re Five Games, Totally Reliable Delivery Service'in 1 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Sırt desteğinizi takın ve teslimat kamyonunu çalıştırın: teslimat zamanı! Maksimum dört arkadaşınıza katılın ve interaktif bir sanal alan dünyasında işinizi bir an önce halledin. Teslimat denendi, Totally Reliable Delivery Service garantisiyle!

Yerel ve Çevrimiçi Çok Oyunculu: Teslimatlarınızın güvenliğini sağlamak için işi tek başınıza yapın veya arkadaşlarınıza katılıp takım çalışmanızı test edin.

Kontrollü Karmaşık Kaos: Öngörülemeyen, saçma fizik kuralları kıpır kıpır platformlarla buluşuyor. Kolayca koşun, sıçrayın, dalın ve cebelleşin, ancak bir şeyle çarpışırsanız şuurunuzu kaybedeceksiniz!

Dikkat Dağıtıcı Bir Dünya: Teslimatlara ara verin ve oyalanın! Dünya, iş veya oyun amaçlı kullanılabilecek oyuncaklar, araçlar ve makinelerle dopdolu.

Ayak Takımı: Mavi yakalı çalışanlarınızı kişiselleştirin ve işe koyulun: teslimat zamanı!


Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Totally Reliable Delivery Service tinyBuild Games We’re Five Games
Marvel's Avengers Ön Siparişe Açıldı Stadia'ya Beş Yeni Oyun Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Totally Reliable Delivery Service ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız