Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Attila'nın Çıkış Videosu Karşınızda


      Strateji türünün en başarılı serilerinden olan Total War serisi son oyunu Total War: Attila ile oyuncuların karşısına tekrar çıktı. Geliştirici ekip Creative Assembly, oyunun çıkışına eşlik edecek çıkış videosunu paylaştı.
 
      Paylaşılan bu çıkış videosunda oyunda bizleri bekleyen vahşi savaş atmosferini bir kez daha görüyoruz. Total War: Attila'yı Steam üzerinden 80 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Bahsettiğimiz çıkış videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War Attila Atilla Sega Creative Assembly PC Strateji Rome Medieval Shogun
PlayStation 4 için The Order: 1886 ve Hohokum Temaları Yayınlandı SteamWorld Heist, PAX East Festivalinde Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

InViSiBLePLaYeR

18.2.2015 12:26:58

+1
Optimizasyon yine yerlerde sürünüyor Rome 2'yi birkaç ayar kısarak multide GTX 660Ti ile 50 FPS üstünde savaşın içine girincede 30 FPS civarında rahatlıkla oynuyordum oyun aynı motoru kullanmasına rağmen şimdi aynı derece kısınca ayarları 30 FPS bile zor alıyorum tamam oyunu cilalamışlar texture kalitesi daha iyi ama 30 FPS düşüşte olmamalı.Oyundaki yeni mekanikler ve özellikle elite ünitelere eklenen yüksek Health oranları ile elite üniteleri hatta orta derecede üniteleri bile kesmek bir hayli zorlaşmış , şok atlı ünitelerindeki hücum bonusu artmış fakat melee atak azaltılmış bu da hucum yaptıktan sonra çok ünite kesemeyeceğiniz anlamına geliyor.

BSC Misafiri

18.2.2015 12:02:53

+1
sanki oyun rome2 nin dlcsi aslında ama farklı oyunmuş gibi satılıyor gibi

ardaq

18.2.2015 04:53:37

+1
normalde rome 2 ile total war sevgimin içine etse de türkçe çıkması ve diğerlerine nazaran uygun fiyatlı olması türklere önem verdiklerini gösterir. bu yüzden destek için alacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Attila
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız