Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'da Total War Serisinde Büyük Fırsat


    Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Total War serisi, Humble'ın yeni kampanyası Humble Weekly Bundle - Total War Encore ile uygun fiyatla oyunculara sunuluyor. Bu kampanyayla birlikte sahip olabileceğiniz oyunlar şunlar:
 
      Ortalama altı bir bağış yaparsanız sahip olacağını içerikler Medieval II: Total War, Viking: Battle for Asgard, Shogun: Total War Collection, Total War: WARHAMMER campaign haritası, Total War: ARENA 30 Günlük Premium Hesabı, Total War Battles: KINGDOM ve Total War e-Kitapları.
 
       Yaptığınız bağış ortalama üzeriyse (an itibariyle 7,42 dolar) Total War: ARENA Premium Spartan Hoplite Birliği, MEDIEVAL: Total War Collection, Empire: Total War Collection, Humble Store'da Total War: Attila için kullanabileceğiniz %66'lık indirim kuponu, Total War: SHOGUN 2 Collection, Napoleon: Total War Collection içeriklerine de sahip olabilirsiniz. 

       Son olarak 15 dolar üzeri bağış yaparsanız tüm bu içeriklere ek olarak Total War: ROME II - Emperor Edition, Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack, Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack, Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack ve Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack'e de sahip olabilirsiniz.

       Bahsettiğimiz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak humblebundle.com Total War Attila Atilla Sega Creative Assembly PC Strateji Rome Medieval Shogun
XCOM 2'nin Sistem Gereksinimleri Karşınızda Fallout Shelter'a Evcil Hayvanlar Konuk Oluyor

gopgop

11.12.2015 19:27:34

+4
medieval ve empire korsan olarak uzunca saat oynadım sırf hak geçmesin diye aldım <3
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Attila
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız