Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Attila Son Güncellemeyle Daha Vahşi Oluyor


      En ünlü strateji serilerinden olan Total War'un son yapımı Total War: Atilla için oyunu daha kanlı ve vahiş hale getiren Blood & Burning adında bir DLC yayınlanmıştı. Yapımcı ekip oyuncular tarafından çok da olumlu yorumlar almayan bu DLC için yeni bir güncelleme yayınladı.
 
       Creative Assembly, yayınladığı bu güncellemeyle Blood & Burning DLC'sine 140'tan fazla ölüm ve yaralanma, 14'ten fazla da kafa ve farklı uzuvların kopma animasyonu ekledi. Bunun yanında askerlerden akan kan hemen kaybolmaktansa daha uzun süre görünür olacak. Ayrıca deniz tutan birlikler artık kusacak. Son olarak bu güncellemenin oyunu performans olarak geliştirdiğini de belirtelim. Bahsettiğimiz güncellemenin getirdiği yenilikleri detaylı olarak buradan görebilirsiniz.
 
        Blood & Burning DLC'sini 6 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak totalwar.com Total War Attila Atilla Sega Creative Assembly PC Strateji Rome Medieval Shogun
Killing Floor 2 Vahşet Dolu Bir Videoyla Steam Erken Erişim Çıkışını Yaptı BBC'nin GTA Film Projesinin Konusu Detaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ungalath

22.4.2015 20:39:21

+1
o değil season pass bile yok oyunda bokunu çıkarabilmek için...

Fingolfin.

22.4.2015 17:51:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin Arkadaş gaza gelip Rome 2'yi ön sipariş verenleri falan yine anlıyorum da, hiç bir ders almayıp önüne konan herşeye para vereni anlamıyorum. Müstehak...
Yalnız Attila gayet başarılı bir yapım oldu Rome 2'ye göre, Rome 2 anca Emperor Edition'a kadar kendini toparlayabilmişti, oysaki Attila çıktığından beri gerçekten diğer Total War oyunları ile kıyaslanabilicek seviyede.DLC'ler her ne kadar sıkıcı bir hal almaya başlasada, ki ben almıyorum, yine oynanışa saatlerimi vermiş durumdayım, yani açıkçası verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum ama gereksiz dlclerden rahatsızım ama oyunun rakibi olmaması yüzünden böyle oluyor işte.

emrahcey

22.4.2015 15:34:00

0
Rome 2 TW de bütün DLC lere sahibim açıkcası DLC ile bitirdiğim senaryo yok, hepsi yarım kaldı. Attila TW de % 25 indirim ile kendisini belki, bu dlc yi alırım geçer giderim. Zaten Emperium Edition gibi birşey çıkarırlar, gelecek Kasım - Aralık sonu gibi.

Dovahkiin

22.4.2015 15:33:52

+1
Arkadaş gaza gelip Rome 2'yi ön sipariş verenleri falan yine anlıyorum da, hiç bir ders almayıp önüne konan herşeye para vereni anlamıyorum. Müstehak...

Fingolfin.

22.4.2015 15:15:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Oyunu böl parçala, kan dlcsi, animasyon dlcsi, Alman dlcsi, Viking dlcsi, Kelt dlcsi vs vs şeklinde okut iyi iş valla. Utanmasalar alın Attila'yla oynayın diğer devletlerin hepsi paralı diyecekler.
Eskiden not defterinde bir oynamayla bütün devletlerle oynanıyordu şimdi vay efendim keltlerle oynuyacaksan pamuk eller cebe diyorlar.Rome 2 faciasından sonra gerçekten çok güzel bir yapım oldu Attila ama şu dlc olayı sinir ediyor bir yerden sonra.Hadi faction paketleri 15 lira değil, 5 lira olsa iyi de işte, ön siparişten gelen Viking ve Blood & Burning dışında dlc almadım, almamda yani.

bedryy3

22.4.2015 15:13:57

0
iyi üflüyolar

ultralisan

22.4.2015 15:06:20

+1
Oyunu böl parçala, kan dlcsi, animasyon dlcsi, Alman dlcsi, Viking dlcsi, Kelt dlcsi vs vs şeklinde okut iyi iş valla. Utanmasalar alın Attila'yla oynayın diğer devletlerin hepsi paralı diyecekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Attila
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız