Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight'ı MMO Yapma Planı Devam Ediyor

Torchlight'ın dünyası bir MMO'ya oldukça uygun

     Runic Games yetkilileri daha önce Torchlight'ın bir MMO oyununu yapma planlarının olduğunu açıklamışlardı. Tabi şu ana kadar bu konuda herhangi bir adım atmamışlardı, hala da kısa sürede böyle bir adım atma planları yok, ama bunun anlamı Torchlight MMO ile karşılaşmayacağımız değil.
 
     Runic Games Ceo'su Max Schaefer'in açıklamalarına göre böyle bir plan hala var, ama Torchlight 2'den sonra mı, yoksa daha da ileriki bir dönemde mi bu hayata geçer henüz karar verilmedi. 

     Torchlight 2'nin PC sürümünün başarısız olması durumunda bir MMO oyunu yapmak için daha dikkatli davranacaklarını, daha doğrusu bunu geciktireceklerini de söyleyen Schaefer'in sözlerinden anladığımıza göre her şey Torchlight 2'nin başarısına bağlı.
 
     Hala çıkış tarihi belli olmayan Torchlight 2'nin de ilk oyun gibi başarılı olacağını düşünüyoruz, tek korkumuz ilk oyuna çok fazla benzemesi. Runic Games bu sorunu aşarsa eğlenceli bir oyun oynayabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Torchlight 2 Torchlight Runic Games Perfect World Entertainment RPG
TES V: Skyrim Collector's Edition Duyuruldu EA, Bioware'e bir Stüdyo Hediye Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hakimichi-kun

6.8.2011 11:19:57

0
Bence Diablo 3 'ten önce çıkıp uygun fiyatıyla yine mahsülü kaldıracak bir oyun olacak.

burakcakay

6.8.2011 01:09:45

+3
Torchlight'ın ve Runic Games'in şansının yaver gitmesinin tek nedeni; Diablo 3'ü beklerken Diablo 2'nin mükemmel bir klonu olan aynı zamanda D3'ün grafiklerini oldukça andıran bir oyun olmasıydı. Diablo fanatikleri D3'ü beklerken sıkılmamak için bu oyunu alıp oynadılar ve beğendiler fakat uzun ömürlü olmadı. Kendini tekrarlayan dungeon'lar, bir süre sonra sıkan oynanış ve doğru düzgün bir hikayenin olmaması sonucunda Torchligh, Diablo klonu olmaktan öteye gidemedi. Şimdi de Diablo 3 'ün çıkışı yaklaşmışken eğer ki aynı zamanda bu iki oyun piyasaya çıkarsa Torchligt 2 tam bir hayal kırıklığı olur. Runic Games eğer başarılı olmak istiyorsa Diablo 3 çıkmadan önce bu oyunu piyasaya sürmeli. Kaldı ki MMO yapsalar ne olacak. Blizzard'ın Titan projesi yolda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız