Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Bioware'e bir Stüdyo Hediye Etti

2 boyutlu Dragon Age oynamak ister miydiniz?
 
    Electronic Arts, Mass Effect ve Dragon Age oyunlarının geliştiricisi Bioware'e bir stüdyo hediye etti. EA2D bundan sonra Bioware San Francisco adıyla faaliyet gösterecek. Peki EA neden böyle birşey yaptı derseniz aslında yanıtı basit, Bioware zaten Electronic Arts'a bağlı bir şirket. 
 
    İsim değişikliği sonrası Bioware'in kontrolüne giren bu geliştirici ile birlikte Bioware markası altında 5 stüdyo oldu. Diğer stüdyolar Edmonton, Montreal, Austin ve Virginia'daki Bioware Mythic idi.
 
    EA2D şu ana kadar Dragon Age Journeys, The Fancy Pants Adventures, Dragon Age Legends ve Mirror’s Edge 2D gibi projelerde çalışmıştı. Bakalım Bioware çatısı altında neler yapacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 EA Bioware'e bir Stüdyo Hediye Etti
Torchlight'ı MMO Yapma Planı Devam Ediyor SWTOR'dan Consular Sınıfı Tanıtımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Xerias

7.8.2011 22:13:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Şu BioWare tüm ekip EA'den ayrılsa iyi olur aslında..DA2'yi gördükten sonra iyice etkilendiklerini görüyorum..ME'de iyi oyun da tam bir RPG değil o da..EA ve Activision böyle şirketlerin önünü kesiyor sadece..
Dragon Age hem oynanışı, hem de konusu ile muazzam bir oyundu fakat senin de dediğin gibi 2. oyun tam bir rezaletti. Artık EA'nın "Genele uygun oyun yapın" zorlaması mı, yoksa başka bir şeyi mi bilmiyorum ama o kadar güzel bir oyun nasıl rezil edilir hala anlam veremiyorum.

.:SyLaR:.

6.8.2011 02:39:52

-1
Bioware ea yüzünden oyunları batırdı dragon age 2 de bunu gördük mass effect 2 dede aynı şey oldu ama silahlı oyun oldugu için fazla farketmedik okudugum haberlere göre mass effect 3 de oynanış dahada arcade'e kaymış 4. oyun çıkmaz inşallah direk mario olarak çıkarıcaklar.

On.E

6.8.2011 01:01:12

0
Şu BioWare tüm ekip EA'den ayrılsa iyi olur aslında..DA2'yi gördükten sonra iyice etkilendiklerini görüyorum..ME'de iyi oyun da tam bir RPG değil o da..EA ve Activision böyle şirketlerin önünü kesiyor sadece..

.:SyLaR:.

5.8.2011 23:47:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 EA türkiyeyede yatırım yapıp açsa keşke birtane oyun friması.
Neden yapsın ki adamlar 1 haftada batar egitimli oyun yapımcısı varmı bizim ülkemizde ? üniversitelerde oyun yapımcılıgıyla ilgili bölüm bile yokken adamlar kendini ateşe atarmı.Şu ana kadarki en iyi Türk! oyun yapımcısı Cevat Yerli neden almanyadan çıktı ? Bizim önce bu soruların cevabını bulup keşke demeyi bırakıp icraata geçtikten sonra konuşmamız gerekiyor.

vfdg

5.8.2011 23:41:37

0
quote:

EA türkiyeyede yatırım yapıp açsa keşke birtane oyun friması.
Para gelmeyen yere yatırım olur mu sence?

aykut291

5.8.2011 23:30:53

+4
EA türkiyeyede yatırım yapıp açsa keşke birtane oyun friması.

orfur

5.8.2011 23:27:44

0
The Fancy Pants güzeldi böyle hediye keşke bize verilse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Legends
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız