Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider'ın PC Sürümüne Yeni Yama


    Konsolların yanı sıra PC platformu için de piyasaya çıkan Tomb Raider'ın yeni yaması yayınlandı. Crystal Dynamics'in açıklamasına göre 1.01.743.0 adlı yama oyundaki daha önce şikayet edilen bazı hataları gideriyor.
 
    Daha önceki yamada ana kampımızda mouse kontrolü ile ilgili bir sorun çıkmıştı, bu sorun yeni yamada çözülüyor. Yüksek kaliteli bölümlerde GPU performansının artması için de bazı değişikliklerin yapıldığı vurgulanıyor. Ayrıca 3D görüntü desteğindeki bazı sorunlar da bu yama ile giderilmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
The Evil Within'den Oyun İçi Görseller SEGA Saturn'ün Prototipi Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kehanist

21.4.2013 00:57:15

+1
10 numara bir oyun ve asla single player olarak bu zamanda 12 saat süren oyunlar ender ve oyun herşeyiyle değer tüm övgülere böyle oyunları desteklemeliyiz

CWaRRioR

20.4.2013 10:44:58

+4
quote:

Orijinalden alıntı: gageracer oyunu bitireli aylar oldu yapın siz güncelleme çokta önemliydi.12 saat süren oyuna neden güncelleme yaparsınki?
İyileştirme ve düzeltme yapmak ne zamandan beri kötü oldu? 12 saat single player oyun bulmak pek de kolay değil şu zamanlarda. Açıkçası oyunu iyiye götürme çabalarını taktir ediyorum. Hem oynamayanlar için daha iyi bir deneyim yaşatmış olurlar hem de sonraki oynayışımızda karşımızda daha stabil bir oyun bulmuş oluruz.

BSC Misafiri

19.4.2013 22:51:29

0
Oyunda bir sorun var.İlk 3-5 bölüm oyunu kasmadan rahat oynadım.Ama oyunun ortalarına ve sonlarına yaklaştıkça kasmada bi artış oldu.Acaba bu yama bu sorunu çözer mi?

gageracer

19.4.2013 20:48:41

-2
oyunu bitireli aylar oldu yapın siz güncelleme çokta önemliydi.12 saat süren oyuna neden güncelleme yaparsınki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız