Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Trilogy Çıkışını Yapıyor

Gel kuçu kuçu kuçu...

     Crystal Dynamics yepyeni bir Tomb Raider macerasından önce Lara Croft'un eski maceralarını yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Bu hafta PS3 için özel olarak piyasaya çıkacak olan Tomb Raider Trilogy paketi için yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Legend, Anniversary ve Underworld oyunlarını içerecek olan Tomb Raider Trilogy'nin bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider: Legend Tomb Raider: Anniversary Tomb Raider: Underworld Lara Croft Crystal Dynamics Tomb Raider Trilogy Aksiyon macera PS3
Rock of Ages'ten Yeni Ekran Görüntüleri Bir Sansür Haberi de Dead or Alive'dan Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2012 23:53:10

+1
tomb raider in bütün oyunlar güzel hepsi ama en son çıkacak oyunun çıkması çok uzun sürdü tomb raider 1 2 3 4 5 ve 6 da güzel ama onları artık neden koymuyorsunuz bilmem ama onlarda güzeldi underwold ve hepsi güzel her serisi çok güzel inşallah yeniside güzeldir 1 2 3 4 5 6 da koyun

BSC Misafiri

27.3.2011 09:07:57

0
arkadaşlar oynadınızmıkı beyenmedim ya da fiasko diyosunuz?????????*

S!rJohN

24.3.2011 00:24:35

+1
yeni çıkacak tr oyunu eski oyunlardan birinin yeniden yapımı olmayacakki.Ayrıca Square Enix in arkasında olduğu ilk tomb raider deneyimi olacak.denemeden bilemeyiz. Ayrıca bu HD koleksiyon fasafisolarına gıcık oluyorum.PC ve Xbox360 de zaten bu mükemmel grafikte kaç yıl önce oynadık , PS3 için yeni olabilir ama bizim için eski ve sıradan. bu koleksiyon xbox360 portu.

BSC Misafiri

23.3.2011 19:40:45

0
valla değişen hiçbirşey görmedim ben pdc de full grafik bu görüntüyü alıyordum...becne sırf kazık gerçekten alan var sa yuh!!! sadece tomb raider lara croft reborn u bekliyorum o da güzel grakiik tomb raiderda çok fazla önemli olmadığı için fiyasko olacaktır tamam grafikler çok güzel hikaye iğyi görünüyor ama reborn yani yeniden hikaye yazımı hayallerimi kırdı :(

BSC Misafiri

23.3.2011 14:10:32

0
tomb raider'ı severim en son çıkan underworld'u bir türlü oynama şansı bulamadım bu sefer yenilenmiş haliyle kesin bitiririm.

Sycylian

23.3.2011 12:00:57

0
Mortal Kombatında eski sürümleri çıksın trilogy hd olarak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider Trilogy
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız