Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'ın Betasına 2 Milyon Oyuncu Katıldı


     Respawn Enternatinment'ın PC, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan beklenen yapımı Titanfall'ın 15 Şubat'ta başlayan betasına yoğun ilgi. Respawn'ın topluluk yöneticisi Abbie Heppe'nin yaptığı açıklamalara göre, betanın sona erdiği 19 Şubat gününe kadar 2 milyon kişi oyunu denedi.
 
      Oyunun yapımında çalışan mühendislerden biri olan Jon Shiring'in söylediklerine göre ise, bu beta Xbox Live'ın bulut sisteminin testi açısından da çok önemliydi. Shiring, "Forza bulut sisteminin birazını kullanmıştı ancak bizim oyunumuz tamamen bulut sistemine dayalı. Eğer bulut sisteminde bir sorun olursa kimse oyunu oynayamaz." sözlerini söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Renowned Explorers Duyuruldu Steam'den Far Cry Serisine İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

24.2.2014 02:54:58

+1
Hocam merak etmeyin ne demek istediğinizi anlıyorum zaten forum burası amaç düşünceleri paylaşmak. Titanfall'ın betasını gördük sadece daha bir çok özelliği olabilir belki böylece oyun ömrünü uzatır ama Beta da olduğu gibi çıksa başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü BF oynamak için gerçekten hakkını vererek oynayacaksanız BF oynacağım diye oturmak lazım PC başına ama Titanfall kafa dağıtmak için ya da kısa süreli bir oyun oynamak için her zaman oynanır diye düşünüyorum. Bu arada aslında tam tersi hocam forumda genelde COD hep kötülenir BF hep sevilir ki bu da bence iyi bir şey.

Mustafaa05

23.2.2014 19:33:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K BF4'ü kötülemiyorum hocam oyun harika ama hala bir sürü bug mevcut oyunda bir türlü düzeltemediler ve çıkalı ne kadar oldu. İkisininde Online da bambaşka bir tecrübe sunuyor BF daha çok taktik yapacağın, takım oyununun ön planda olduğu daha yavaş geçen ve büyük haritalara sahip bir oyun. Titanfall ise tam tersi maçlar zaten 5-10 dakika sürüyor, sürekli aksiyon, küçük haritalar. Kişinin nasıl bir online deneyimi istediği ve zevkine göre değişiyor.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mantığı ile yorum attım ben :) Şu fps dünyası içinde Taktiksel modern savaş konusunda tahtta sadece BF var. BF nin bu denli eleştirilmesi zaten onun lider olduğunu dile getiriyor. Bende çok sinir oluyorum buglara fakat kendimi bir zaman sonra kaptırınca farkına bile varmıyorum. Ve sürekli bir gelişim içerisinde. En basit örneği COD son oyununa gidipte o kadar para vermek pek akıl kârı değil. Bence haketmiyor çünkü bir yenilik sunmuyor aynı haşlama çayın verdiği tad misali oldu artık.. BF ise oyunu ön siparişle aldım betasında da mevcuttum zaten. Buglarla tabiki karşılaştım .exe hataları çalışmayı durdurdu sorunu. Ve hatta optimasyon sorunu. Fakat şuan makinemin sınırlarını bilerek kendi ayarladığım stabil ayarlarda sabit fps ile çok sayko biçimde keyif alıyorum :) Konu dışına fazla çıktım ama gına geldi artık. Hani oynamamış bir insan bile artık gelip BF kötüler olmuş. Ve zaten bu kesimler ne zaman BF savunsam dislike peşinde :) Velhasıl kelam seninde söylediğin gibi maçlar 5 10 dk lık küçük haritalar üzerine kurulu. bu yüzden oyunun ömrünün pek uzun soluklu olmayacağını dile getirdim. 2 3 ay oynar bir yenilik getirmediğinde kenara atarsın. o tarz birşey. Ama şöyle bir düşünce oluştu.. Acaba bu titanlar ek olarak BF ye eklense bir kaç uyumlu haritada nasıl bir ortam oluşurdu ? :) Pasific rim filmini ilk izlediğimde o aklıma gelmişti. Titanfall da sanırım bu filmmden esinlenilmiş:) Yinede dediğimm gibi umarım Titanfall beni şaşırtır ve en azından uzun soluklu olur :)

2K

23.2.2014 05:20:56

+2
BF4'ü kötülemiyorum hocam oyun harika ama hala bir sürü bug mevcut oyunda bir türlü düzeltemediler ve çıkalı ne kadar oldu. İkisininde Online da bambaşka bir tecrübe sunuyor BF daha çok taktik yapacağın, takım oyununun ön planda olduğu daha yavaş geçen ve büyük haritalara sahip bir oyun. Titanfall ise tam tersi maçlar zaten 5-10 dakika sürüyor, sürekli aksiyon, küçük haritalar. Kişinin nasıl bir online deneyimi istediği ve zevkine göre değişiyor.

Mustafaa05

23.2.2014 04:01:01

-2
[quote]Orijinalden alıntı: 2K Respawn Entertainment çalışanları DICE çalışanlarına örnek olsun Titanfall'ın betasında bir tek bug'a rastlamadım ama BF4 hala beta sürümü gibi.[/quote] Oyunun Betası çok kapsamlı değildi ki hatası olsun.. Ve ben çok farklı şeyler göremedim. Ve yaşadığım bir sıkıntı ile ilgili yorumun en altına aldığım bir ss koyucam bir göz atmanı tavsiye ederim.. Şu BF4 ü kötülüyorsun. Doğru oyunda hatalar var savunmuyorum. Fakat hala BF serisinin Multiplay zevkini geçebilecek tek bir oyun yok piyasada kendi dalında.. Ki bence BF4 fiyatı kadar eden bir oyun. Ama bu Titanfall sadece bu Multiplay havasında o kadar paraya değmez. Gider BF4 ü alırım daha çok tatmin olurum. Titanfall da BF4 kadar görüntü ve detaylı olsun o zaman gel kıyaslamasını birlikte yapalım.. [quote]Orijinalden alıntı: MALTHAEL Oyun çok başarılı gümbür gümbür geliyor hiç çamur atmaya gerek yok en düşük sistemlerde bile yağ gibi akıyor oyun . Fakat uzun soluklu bir oyun olacağını sanmıyorum ...[/quote] En düşük sistemlerde bile yağ gibi akıyor mu ? Elimde Toshiba Qosmio serisi Laptop var daha 3 4 aylık.. Ve ben Grafiği son ayara vuramadım.. 1366x768 çözünürlükte oynamak zorunda kaldım. Sebebi az çok optimizasyon sorunu olarak diye tahmin ediyorum.. Düşünce başarılı. Ama sunumu yetersiz. Katılıyorum ömrü kısa oyunun. Ve bu kısa ömrüne rağmen o fiyat pahalı bence.. Ekstra olarak vuruş hissiyatı da tatmin etmedi beni. http://i.hizliresim.com/xVBgqv.jpg bu linkte betada yaşadığım bir sorunun resmini aldım. Oyunla bir türlü grafik konusunda anlaşamadım.. Bilgisayar uzmanıyım ama gel gör ki bir türlü çözemediğim ve bir zaman sonra kendiliğinden çözülen bir sorun oldu. ama oyun bana kendi ayarladığı grafik ayarlarını değiştirmeme imkan sunmadı. Masaüstü PC ye kurduğumda ise hiçbir sorunla karşılaşmadım. Full ayarda oynadım. Fakat görselliğinin pek Tatmin ettiği söylenemez. Ve son olarak tabi ki de bu kadar yoğun ilgi görecek.. O kadar şişirildi ki oyun her oyun sever heveslendi. İmkanı olan herkes betasına bir el attı. Fakat Niye ise o 2 milyon kişi yerine ben sadece 2 milyon bot gördüm oyunda.. Umarım ben haksız çıkarım ve bu oyun şişirildiği kadar güzel olur. Betası bu kötü hali ile kalıp geliştirirler. Böylece BF nin alternatifsizliği az çok yıkılır :)

2K

23.2.2014 00:49:56

+1
Respawn Entertainment çalışanları DICE çalışanlarına örnek olsun Titanfall'ın betasında bir tek bug'a rastlamadım ama BF4 hala beta sürümü gibi.

Hoid

22.2.2014 22:38:03

-2
Oyun çok başarılı gümbür gümbür geliyor hiç çamur atmaya gerek yok en düşük sistemlerde bile yağ gibi akıyor oyun . Fakat uzun soluklu bir oyun olacağını sanmıyorum ...

BERATTAN

22.2.2014 22:22:35

0
Hahaa şu lafına katılıyorum ;bir Multiplayer oyun için cok yarısından çoğu bot olan oyun yani;Evet oyun kesinlikle çok akıcı güzel ama botlar olduktan sonra 10 dolara da almam kaldırsınlar botları 70 dolarda veririm :)

BSC Misafiri

22.2.2014 20:02:36

+1
Ucuzlayinca alırım 60 dolar , bir Multiplayer oyun için cok yarısından çoğu bot olan oyun yani . Oyun kapalı beta iken 1 milyon bile değildir herhalde . Açık Beta olunca 2 milyon olduğunu söylemesi kolay , tabi bundan söz etmemişler.10-20 mac da 14 lvl oldum oyunda kaç kere birinci geldim hatilamiyorum :D. Titanfall 2 ps4 gelir kesin artık .

hitaf1453

22.2.2014 19:21:09

0
oyun süperdi ama keşke senaryo modu olsaydı çok süper bi seri oyun yapabilirlerdi

ProtocolMMO

22.2.2014 19:14:54

0
Oyun çok iyide abi şu ilk tanıtım filmlerindeki gibi maça başlamadan brifing verilse çok iyi olur :D

muhammet.dmr

22.2.2014 18:56:04

+6
Demeki katılsaymışım 2.000.001 olacakmış sırf 2.000.000 bozulmasın diye katılmadım yoksa katılırdım (:
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız