Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'daki 2 Karşıt Grubu Yakından Tanıyalım

 
 
     Respawn Entertainment'in büyük bir heyecanla beklenen FPS oyunu Titanfall sadece multiplayer modlara sahip olsa da oyunun senaryosu bu multiplayer modların içine işlenmiş durumda. Oyunda birbirine karşı savaşan karşıt grupların bir öyküsü bulunuyor.
 
    Geliştiriciler bu gruplar hakkında detaylı bilgiler verdi. The Militia ve The IMC adlı gruplar ve bu gruplara üye savaşçılar hakkındaki açıklamalar şu şekilde:
 
 The Militia
   
     The Frontier Militia denilen grup aslında Frontier savunma grubunun silahlı kanadını temsil ediyor. Burada gevşek bir yönetime sahip toprak sahipleri, haydutlar, paralı askerler ve korsanlar bulunuyor. Buradaki toprak sahiplerinin yaşam felsefesi "eğer yenemiyorsan, onlara katıl" olarak tarif ediliyor. Yani IMC'ye karşı göze göz dişe diş bir mücadeleye karşı olsalar da, yine de onlara karşı savaşıyorlar.
 
Soldan Sağa doğru karakterler: MacAllan, Bish ve Sarah
 
   Militia da kendi içinde çeşitli gruplara ayrılmış durumda. Her grup Frontier adlı savunma paktının belli bir bölgesini koruyor.  Militia'nın anlayışına göre IMC'ye karşı savaşta doğrudan saldırı yöntemi toprak sahiplerinin çıkarları için en iyi yöntem. Yine de Frontier paktı içindeki herkes böyle düşünmüyor.
 
 
IMC
     Açılımı Interstellar Manufacturing Corporation yani Yıldızlararası Üretim Şirketi olan IMC, Hammond Engineering markası altında başlangıçta küçük bir doğal kaynak çıkarma şirketi olarak ortaya çıktı. 15 yıl sonra Titan üretim materyallerine duyulan ihtiyaç sebebiyle Hammond şirketi, dolayısıyla IMC, geniş araştırma teknolojileri ve harita veritabanı sayesinde kısa sürede dev bir şirket haline geldi.
 
 Soldan Sağa doğru karakterler: Graves, Blisk ve Spyglass
 
    Uzun yıllar boyunca çeşitli satın almalar, birleşmeler ve markalandırmalarla sonrasında Hammond Engineering ticari bir imparatorluğa dönüşmüştü. Hammond Engineering yani IMC'nin sömürgeci politikasına rağmen şirketin hissedarları ve müşterileri bu durumu kendi çıkarları sebebiyle hiç sorgulamıyorlar ve Core Systems'deki rahat hayatlarına devam ediyorlar.
 
    IMC hisse sahiplerinin daha zengin olması ve gelirlerin maksimum düzeye çekilmesi için Frontier'ın nakliye yolları ve zengin topraklarına ihtiyaç duyuyor. Yasal yolların yanında şiddete de başvuran IMC'ye karşı Frontier ise kendini her türlü yolla savunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AGB respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Arkham Origins'te DLC, Sorunlardan Önce Geliyor Project Spark'ın Xbox One Betası Ne Zaman Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2014 18:04:45

-1
İki tarafta kötü ama sanırım IMC yi seçerim. Anarşist terörist düzen karşıtı taraftansa hep emperyalist faşist sömürgeci tarafı seçmeyi tercih etmişimdir. Skyrim de de öyle yaptışyım mesela. Kötü bir düzen hiç düzen olmamasından iyidir.

BERATTAN

10.2.2014 17:26:41

+1
Ya arkadas bütün gün siteye girip duruyorum şu beta dan ahber verin ya 14 şubat ta kesin beta olacak mı?nasıl betaya katılacak bilgi bekliyoruz

tazev123

10.2.2014 15:10:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri IMC kapitalizm Militia da komünizm oluyor sanırım. Taraflar gene aynı sadece karakterler ve mekan farklı.
ne alaka ?

hitaf1453

10.2.2014 14:41:13

0
şimdi yanlış anlamadıysam multiplayerda diablo 3 gibi server tabanlı olarak oynanacak senaryo modu korsana açılan en büyük savaş bence multiye senaryo modu yerleştirmek

BSC Misafiri

10.2.2014 11:55:09

-2
IMC kapitalizm Militia da komünizm oluyor sanırım. Taraflar gene aynı sadece karakterler ve mekan farklı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız