Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'da Hile Yapanlar Atılmaya Başlandı


     Respawn Entertainment tarafından geliştirilen online multiplayer FPS oyunu Titanfall'da hileciler belirmişti. Respawn tarafından yapılan açıklamaya göre hileciler oyundan atılmaya başlandı.
 
   Şu an hile yapılmasının engelleyen sistem devrede değil, ama yakında bu sistem de aktif hale gelecekmiş. Yine de hile yapanlar en başından beri tesbit edilmiş ve bunlar oyundan atılmaya başlanmış. Oyunların tadını kaçıran, hatta oyundan soğutan hilecilere göz açtırılmaması gerçekten de çok önemli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Epic Games Yeni Bir Seri Hazırlıyor Fable Legends Karakterlerinden "Rook" ile İlgili Detaylar Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gabe Logan

18.3.2014 22:13:16

+1
Hem para verip al hemde hile yaparak oyunun zevkini yok et...

RedTurkei

18.3.2014 16:30:04

0
SEn durmadan Fps Oyunlarına lvl yok gen di tank içindi uçak içindi hepsi ayrı bişey istiyor bilmem ne koyarsan sürekli olacaktır hile. Ypacaksın oyunu koyacaksın envanteri eşyaları araçları.. Girip 3-5el atıp çıkacan kardeşim Achivement verin kamufulaj verin kıyafet verin hile oranı çok azalır ama böyle olduğu sürece olacak onlarında işine geliyor zaten. yaa çalısan adam nasıl 400+ paragon nasıl yapsın o değil oynasamda yapamam hiç uyumuyonuzmu başedemiyiz bunlarla alın oynayın keyif alın diyecem ama çok zor. Eskiden arkadaşlara derdik ki gel bi CS atalım haydi derlerdi şimdi kaç gen o silahın açıkmı yok arkadaş f2p mantıkğı normal oyunlarada sıçrada kurtuluş yok gibi

gesso

18.3.2014 14:01:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: kubilayyy bende denk geldim hile yapanlara ezik insanlar atılmaları güzel olmuş..bişi sorcam bu level 50 oldukdan sonra yenilenme diye bişi var herşey sıfırlanıyor silahlar perkler bunun bir espirisi var mı tekrardan açıyoruz??? yeni bir silah çıkarda anlarım ben pek bi fark göremedim
Çok anlamlı bir şey değil aslında ama yine oyunda geçirdiğin zamanı ve tecrübeni gösteren bir rütme. Bu rütbelere Call of Duty'de Prestige deniliyordu. Prestij'in Titanfall'da ki karşılığı Generations olmuş.

Mustafaa05

18.3.2014 13:53:00

0
Arkadaş oyunu zaten adam akıllı oynamak için almıyormu bu insanlar. Hani hile kolay birşey yazılım bilen biri içinde e arkadaş bu oyunda hile yapsan ne olucak. sana getirisi ne olucak ben bunlara akıl sır erdiremiyorum. Sanki oyun mmo. Garip.. Umarım bir gün bu hareketin altında ki mantığı anlarım..

kubilayyy

18.3.2014 12:32:53

0
bende denk geldim hile yapanlara ezik insanlar atılmaları güzel olmuş..bişi sorcam bu level 50 oldukdan sonra yenilenme diye bişi var herşey sıfırlanıyor silahlar perkler bunun bir espirisi var mı tekrardan açıyoruz??? yeni bir silah çıkarda anlarım ben pek bi fark göremedim

fierro35

18.3.2014 12:25:45

+1
Birde anlamadığım oyun oynamak benim için eğlenmektir o şekilde nasıl eğlenebiliyorlar bilemiyorum.Quake te god mod yapmak gibi keyfi nerde kaldı oyun oynamanın. Bu güne kadar oynadığım tüm fps oyunlarının single player modunu hep en zorda oynamışımdır ki keyf alayım o oyundan. Hile kullanan kişilere buradan tavsiyemdir örneğin bf4 single player modunu en zorda 2 yada 3 kez bitirin ve hile kullanmaktan kurtulup multiplayer kısımında eziklikten kurtulun :)

fierro35

18.3.2014 12:20:49

+1
Bide şu bf4 ü temizleseler çok iyi olucak.Ortalık ezik hileci dolu. Aslında kızmıyorum acıyorum hile kullanan eziklere normal oynayacak kadar becerikli değiller napsınlar hileden medet umuyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız