Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall 2'ye Gelecek Ücretsiz Harita 'Angel City' için Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
   Respawn Entertainment, ilk oyunda bulunan Angel City haritasının yenilenerek Titanfall 2'ye ekleneceğini duyurmuştu ve bugün de geliştirici ekip Angel City için oynanış görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu paylaştı.
 
   Titanfall 2'nin ilk ücretsiz DLC'si olarak sunulacak 'Angel City’s Most Wanted' güncellemesi oyuna harita dışında yeni silahlar, pilot yetenekleri ve kozmetik ürünlerin satılacağı bir oyun içi mağaza ekleyecek. Güncellemeye dair tüm notlara buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Angel City haritası oyunu ön sipariş ile alanlara 30 Kasım tarihinde sunulacak. Diğer tüm oyuncular ise 3 Aralık tarihinde erişebilecek. "Fans that pre-ordered Titanfall 2 will get access to the Angel City map starting on November 30. All other players will get access to the Angel City map starting on December 3rd."
 
   Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde konsollar ve PC için çıkış yaptı. Respawn Entertainment tarafından paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Respawn EA PlayStation 4 Xbox One PC Titanfall 2
PS Plus Aralık Ayının PlayStation 4 Oyunları Sızdırılmış Olabilir LEGO Worlds, PS4 ile Xbox One'a Duyuruldu, Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

trust88

1.12.2016 21:53:47

0
Bende yeni başladım titanfall 2 ye battlefield serisinden daha güzel nedeni: Hangi battleield serisini oynasam çok çabuk vuruluyorum sağa sola bakana kadar adamlar indiriyor.Titanfall 2 de yeni oynamama rağmen çabuk ölmedim.

Antiboy

29.11.2016 23:17:34

0
Yalnız Most Wanted ismi tam oturmuş 1.oyundan anlayan anlar Yapımcılar bunun daha başlangıç oldugunu ve her seferinde daha sağlam şeyler getireceklerini özellikle vurguluyorlar

2K

29.11.2016 22:22:29

+1
Angel City güzel bir haritaydı gelmesi güzel, ilerde başka harita ve titanlarda ücretsiz olarak sunulacak.

osmandemi2

29.11.2016 21:20:02

+1
Satın aldıktan sonra beni mutlu eden ender oyunlardan çok zevkli mutlaka alın oynayalım origin: osmanelz

BSC Misafiri

29.11.2016 19:59:21

0
şu arkadan yakın öldürme animasyonları iyi güzel hoşta çok uzun sürüyor arkadaş. animasyon bitene kadar başkası gelip öldürüyor zaten. daha hızlı yada daha kısa yapsalar keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız