Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiger Woods PGA Tour 12'nin PC Sürümü Çıktı

Tiger Woods ve EA Sports geçtiğimiz sezon South Park'ın hedefi olmuştu.
 
     EA Sports'un her sene PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için çıkan spor oyunu bu sene gecikmeli de olsa bir sürpriz yaparak PC'ye çıktı. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters geçtiğimiz hafta 40$ fiyatı ile satılmaya başlandı.
 
     Fakat oyunun PC sürümünde eksik özelliklerin olması bazı oyunculardan tepki çekti. Belirtilenlere göre oyunun tek kişilik bölümleri free-to-play olan ve iki sene önce çıkan Tiger Woods Online ile büyük benzerlikler içeriyor. Ayrıca oyunun web sitesinde golf aracının bulunduğu yazarken PC sürümünde böyle bir özellik bulunmuyor.
 
     Bunların dışında ufuk noktasında görülen görüntü sorunları, yanlış istatistikler ve gözle görülür şekilde grafiklerin aşağı çekilmiş olması oyunun kalitesiz bir port olduğunu düşündürüyor. Oyunun multiplayer modu ise üç aylık Tiger Woods Online üyeliğinden oluşuyormuş, ki burada oyundaki geliştirmeleri sadece ücret ödeyerek alabiliyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tiger Woods PGA Tour 12 Tiger Woods PGA Tour 12: Masters EA Games EA Sports PS3 Xbox 360 Wii Golf Spor PC
Port Royale 3 için Sinematik Video Yayınlandı Freddiew'den GTA Performansı (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nForcer

11.9.2011 19:15:57

-1
Oyunun PC sürümü ilk duyurulduğundan beri belliydi böyle olacağı. En başta PC sürümü ile konsol sürümünün grafikleri aynı kalitede değildi ve buradan PC-konsol sürümü oyun içeriklerinin aynı olmayacağı, bir zamanlar FIFA'nın PC sürümüne yapılan üvey evlat muamelesinin buna da yapılacağı belli oluyordu. Umarım seneye PC ve konsol sürümlerinin içerikleri tamamen aynı olur.

Guest-959295B3B

11.9.2011 18:27:35

0
South Park 14x01 Sexual Healing süper bölümdü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tiger Woods PGA Tour 12: Masters ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız