Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Through the Darkest of Times iOS ve Android için Çıktı

 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici Paintbucket Games, strateji oyunu Through the Darkest of Times'ın iOS ve Android için çıkış yaptığını duyurdu.

App Store ve Google Play'de $7.99 fiyattan satışta

1933'lerin Berlin'inde küçük bir direniş grubunun lideri rolünü üstlendiğiniz strateji oyunu ilk olarak Ocak 2020'de PC (Steam) için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Karanlık zamanlar korku ve risk demektir. Nasyonal Sosyalistleri devriye gezerek, kendi bakış açılarına karşı halkın önünde duran insanları ararken yakalanma riski içindeyiz. Rejime karşı olduğumuz için Alman ordusu tarafından dövülme, hatta öldürülme riskimiz var. Sevdiklerimiz de dahil olmak üzere her şeyi kaybetmeyle karşı karşıyayız. Biz bunlarla yaşıyoruz. Bu şekilde hayatta kalmaya çalışıyoruz. En karanlık zamanlarda.
 
Planla, Hareket Et, Hayatta Kal
Yahudilerden Katoliklere ve Komünistlerden Vatanseverlere, 1933'lerin Berlin'inde sıradan insanlardan oluşan küçük bir direniş grubunun liderisiniz ve karşı koymaya kararlısınız. Amacınız, rejimin küçük darbeleriyle başa çıkmak - Nazilerin gerçekten neyin peşinde olduğu hakkında insanlar arasında farkındalık yaymak için broşür dağıtmak, duvarlarda mesajlar vermek, sabote etmek, bilgi toplamak ve daha fazla yandaş edinmek. Ve tüm bunları gizli bir şekilde yapmalısınız - Rejimin güçleri grubunuzu öğrenirse, her üyenin hayatı büyük tehlikeye girer.
 
Tarihin bir parçası ol
Through the Darkest of Times, dönemin kasvetli ruh halini ve yaşanan 3. Reich döneminde yaşanan gerçek mücadeleleri aktarmaya odaklanan tarihsel bir direniş strateji oyunudur. Tarihsel doğruluk, direniş savaşçılarından oluşan küçük grubunuzun savaşın sonucunu değiştiremeyeceği ya da Nazi'nin tüm zulümlerini engellemeyeceği anlamına gelir, ancak faşistlerin elinden olabildiğince çok sayıda hayat kurtarmak ve onlara karşı çıkmak için mümkün olan her fırsatta elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.
 
Özellikler:

- Karanlık Zamanları 4 farklı bölümde deneyimleyin
- Özgürlük için savaşın, rejimi zayıflatın ve direniş grubunuzu yönetin
- Faaliyetleri planlayın, kendinize yoldaşlar edinin ve yakalanmamaya çalışın
- Zor kararlar alıp korkunç sonuçlarla yüzleşirken sorumluluğun getirdiği yükü hissedin
- Güzel resimli anlatıma sahip sahneler ve olaylar 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Through the Darkest of Times HandyGames Paintbucket Games strateji
Battlefield V Yeni Elit Asker Steve Fisher 12 Mayıs'ta Geliyor Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Tanıtım Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Through the Darkest of Times
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız