Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thor: The Video Game İçin Yeni Görüntüler

 
   Sega'nın Marvel'ın en popüler süper kahramanlarından biri olan Thor'un video oyununu duyurması oyun dünyasına bomba gibi düşmüştü. Yapım aşamasının başlarında olduğu düşünülen oyun için doğal olarak çok fazla bir bilgi yok. Oyun içi ekran görüntüsü yayınlanmasa da geçtiğimiz günlerde ilk video'su yayınlanan oyunun künyesine bugün yeni sanatsal çalışmalar da eklendi. 
 
     Oyunda geçecek 2 mekanı gösteren bu çalışmaların birinde 'Surtur's Forge'u görebilirken diğerinde bir nehir limanını görüyoruz. Iron Man'in karizmasını video oyunlarında mahveden Sega'nın umarım Thor deneyimi de aynı son ile bitmez. Yeni çalışmalara aşağıdan bakabilirsiniz;
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thor: The Video Game Adventure PS3 Xbox 360 Wii DS PSP Sega Europe Sega America SEGA sanatsal çalışma ekran görüntüsü
Football Manager 2011'den İlk Detaylar Plants vs. Zombies'deki 'Thriller' Ortadan Kalktı

BSC Misafiri

27.7.2010 22:31:20

0
sega dan 23 senelik bir oyun sever olarak tek ricam, donanımdan sonra elini yazılımdan da çekmesi...zira saturn ve dreamcast ten ağzım fena halde kavrukduktan sonra ortalıkta hulk ve demiradam gibi oyunumsular görmek çürümüş oyun sever bedenimden geriye kalan kemikleri sızlatıyor (haaa isterse master system veya genesis oyunlarını cep telefonlarına uyarlıyabilir)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thor: The Video Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız