Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Plants vs. Zombies'deki 'Thriller' Ortadan Kalktı

 

 
    Plants vs. Zombies'i oynayanlar bilirler, birbirinden ilginç zombi modellemeleri arasında bir de 'Moonwalk' dansı yapan bir zombi vardır ki (Bkz. yukarıda spot ışıktaki zombi) eminim herkesin bunu ilk gördüğünde yüzünde bir tebessüm belirmiştir. Michael Jackson'a olan benzerliğiyle dikkat çeken bu zombi akıllara hemen efsane şarkıcının ünlü 'Thriller' şarkısını getirmişti...
 
    Bu kırmızı ceketli zombi yüzünden Popcap, aldığı şikayetler ve tepkiler üzerine uyguladığı bir güncelleme ile bu zombiyi başka bir model ile değiştirmiş. Yani artık Plants vs. Zombies'de 'Thriller' seanslarından mahrum kalacağız.
 
    Bu arada verilen bir bilgiye göre bu güncelleme iPhone 4'de hata veriyor. iPhone 4'ü olanlar güncellemeyi bir süre uygulamasalar daha iyi olur.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Plants vs Zombie iPhone PC PopCap Games Michael Jackson Thriller iPhone 4 güncelleme
Thor: The Video Game İçin Yeni Görüntüler Aion, Bu Haftasonu Ücretsiz Oynanabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gun

3.8.2010 16:16:39

0
En sevmediğim ise şu dev gibi bir seferde vurup indiren orc gibi olan şeydi. Üstelik tepesindekinide ileriye fırlatıyor. Micheal çok iyiydi ama yazık olmuş.

MGEDK

28.7.2010 12:18:35

0
Şahsen benim en sevdiğim zombi idi tabiki ardından sporcu bi zombi vardı o geliyor :D Acaba ne ile değiştirdiler hiçbir şey Thriller ın yerini tutamaz diye düşünüyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Plants vs Zombies ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız