Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thor: Love & Thunder'ın Yapımı Durduruldu, Salgından Sonra Devam Edecek

 
Koronavirüs salgını nedeniyle birçok film ertelendi. Bu ertelenmelerden en çok etkilenen şirketlerden biri de Disney. Özellikle neredeyse tüm Marvel filmlerinin ertelenmesiyle, yeni bir takvim hazırladılar. 
 
Bu filmlerden biri de Thor serisinin dördüncü filmi olan Thor: Love and Thunder. İlk takvim değişikliğinde Thor 4, Kasım 2021'den Şubat 2020'ye ertelenmişti. Sonrasında ise filmin vizyon tarihi 1 hafta erkene çekildi. Geçtiğimiz gün ise serinin başrolü Chris Hemsworth, filmin yapımının durdurulduğunu açıkladı. Salgının bitmesinden sonra yapımına tekrar devam edilecek.
 
Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin son vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi thor thor yeni film thor 4 thor love and thunder detaylar vizyon tarihi oyuncular
The Elder Scrolls Online: Greymoor 26 Mayıs'ta PC için; 9 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak Xbox Live Gold Mayıs 2020 Ücretsiz Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız