Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thimbleweed Park Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Macera oyunu Thimbleweed Park PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 7 Mart tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.

Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Slime Rancher 7 - 21 Mart tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak.
 
Thimbleweed Park'ın Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı: 
 

Thimbleweed Park'a hoş geldiniz. Nüfus: 80 çatlak.
 
Hayaletli bir otel, terk edilmiş bir sirk, yanmış bir yastık fabrikası, köprünün altında buz tutmuş bir ceset, vakumlu tüplerle çalışan tuvaletler... hayatınızda böyle bir yer görmediniz.

Thimbleweed Park'ta en az dert edeceğiniz şey bir ceset. Monkey Island ve Maniac Mansion'ın geliştiricilerinin modern gizem macera oyununda sunulan beş karakterden birini seçin ve bu tuhaf kasabanın gerçeküstü sırlarını keşfedin. Ne kadar derine giderseniz işler o kadar tuhaflaşıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Ron Gilbert & Gary Winnick Thimbleweed Park adventure lucasart macera bağımsız indie
Starpoint Gemini 3 PC için Duyuruldu Resident Evil: Code Veronica X ve Lost Planet Serisi Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thimbleweed Park
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız