Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'nin DRM Sistemine Açıklık Getirildi

The Witcher 2 etkileyici bir görsellik sunacak
 
     CD Projekt Red tarafından geliştirilen Namco Bandai oyunu The Witcher 2'nin korsana karşı kullanacağı DRM sistemine açıklık getirildi. Oyunun GoG.com üzerinden satışa sunulacak sürümlerinde hiç bir DRM koruması bulunmayacak.
 
     Bunun anlamı, The Witcher 2'nin GoG sürümünü istediğiniz PC'ye rahatlıkla kurup oynayabileceksiniz. Oyunun diğer sürümlerinde ise (Kutulu olanlar dahil) basit bir DRM sistemi bulunacak (SecuROM). Bunun nedeni, çıkış tarihinden önce piyasaya sızdırılıp oynanmaması.
 
     The Witcher 2'yi oynayabilmek için bir defaya mahsus online kayıt yaptırmanız gerekecek fakat sonraki oynayışlarınızda böyle bir gereksinim bulunmayacak. Oyunun PC versiyonunda istediğiniz kadar bilgisayara kurulum yapabilecek ve aynı anda 5 farklı makinede oynayabileceksiniz. Eğer isterseniz seçime bağlı olarak ek bir kayıt yaptırarak oyunun güncellemelerini ve ücretsiz içeriklerini takip edebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC DRM GoG
Direct2Drive'da Torchlight Çok Ucuz The Cursed Crusade'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız