Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2 İçin Yeni Detaylar

    
 
     PC platformunda hayli ses getiren yapımlardan bir tanesiydi Witcher. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski' nin yaratmış olduğu evrende, önceleri çizgi roman ve televizyon serilerinde hayat bulan Witcher, CD Project sayesinde video oyunları sektörüne de girmişti. Kusursuz olmasa da, bağlı kaldığı rol yapma elementleriyle, özellikle zoru seven oyuncuları memnun etmeyi bilmişti. Bir dönem konsol versiyonu duyurulup iptal edilse de, şu anda yapımı devam eden The Withcer 2: Assasins of Kings, açıklandığı özellikleriyle hem PC, hem de konsol meraklılarını şimdiden heyecanlandırıyor.
 
     IncGamers' ın haberine göre, The Witcher 2 tam 16 farklı sona ve 3 farklı başlangıca sahip olacak. Teknik olarak çıkacağı her platformun sınırlarını zorlaması beklenen oyun, 30 farklı zırh çeşidi, bir tanesi yeni olan 6 farklı büyü işareti ve 150 dakikayı bulan 256 ara videosu ile oyuncuları ekranların başına kilitleyecek gibi. Oyun boyunca sadece 4 yükleme ekranı göreceğimizi de söyleyen yapımcılar, anlaşılan ilk yapımdan çok ders almışlar. (Hatırlarsanız ilk oyunda neredeyse her kapı açılışında yükleme ekranı vardı)
 
     PC, Xbox 360 ve PS 3 için 2011' in ilk çeyreğinde piyasada olması beklenen  The Withcer 2: Assasins of Kings hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC
Batman: Arkham City'den İlk Görüntüler Shogun 2: Total War Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SurlarÖnünde

1.9.2010 19:32:53

0
Dövüş sistemi biraz basit geldi gibi ama bakıcaz.

dIsAstEr

1.9.2010 19:08:17

0
3 farklı başlangıç derken? İlk oyunun kayıt dosyalarını istemiyorlar inşallah ME gibi, sileli çok oldu çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız