Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Final Sezonu İlk 15 Dakikası

 
Telltale Games, The Walking Dead: Final Sezonunun ilk 15 dakikasını yayınladı.
 

Artık çetin ve yetenekli bir hayatta kalan olan Clementine, yolculuğunun final bölümüne ulaştı. Yıllarca yollarda hem canlı hem ölü tehlikelerle karşılaştıktan sonra terk edilmiş bir okul, onun sonunda bir eve sahip olma fırsatı olabilir. Fakat orayı korumak için fedakarlık yapılması gerekecek. Clem, yetim ve aileden birisine en yakın kişi olan AJ ile ilgilenirken bir hayat kurmalı ve lider olmalı. Bu heyecanlı, duygusal final sezonunda, ilişkilerini şekillendirecek, zombilerle savaşacak ve Clementine'ın hikayesinin nasıl biteceğini belirleyeceksin.
 
The Walking Dead: Final Sezonu birinci bölümü 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yılın sonlarında Switch için çıkacak.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Stardew Valley PC Multiplayer Güncellemesi 1 Ağustos'ta Yayınlanacak Resident Evil 2 Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu + Kapak Tasarımı

Drima

22.7.2018 12:10:13

+1
Kimse yorum dahi yapmamış, eski günlerin ilk sezonun hatırına yazayım bir şeyler.. Hmm güzel duruyor ama izleyip spoiler yemek istemiyorum, bakalım nasıl bağlayacaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız