Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'ın The Walking Dead Oyunları Steam'e Geri Dönüyor (Güncelleme)

 
Güncelleme: Oyunlar bugün itibarıyla eklendi. Her bir oyun %25 indirimle satışta. Aşağıdaki bağlantılardan Steam sayfalarına ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
Orijinal Haber: 2018'in sonlarında Telltale Games'in kapatılmasından sonra The Walking Dead oyunları Steam'den kaldırılmıştı. Ardından serinin yayın haklarını Skybound Games aldı ve oyunları Epic Games Store'a çıkardı ve şimdi de Steam'e geri getiriyor.
 
Skybound Games, The Walking Dead'in birinci ve ikinci sezonu, A New Frontier ve final sezonunun bu hafta içinde Steam'e çıkacağını duyurdu. Her bir oyun $15 fiyattan satılacak. Final sezonunun 2.5GB indirme boyutu olan demosu şu anda Steam'de ulaşılabilir durumda.
 
Her bir oyun için $15 çok iyi bir fiyat gibi görünmüyor. Dört Sezonun hepsini, 400 Days ve The Walking Dead: Michonne kısımlarını ve grafik geliştirmeleri, perde arkası bonus özellikleri ve klasik menülerin orijinaline sadık yeniden yapımlarını içeren The Walking Dead: The Telltale Definitive Serisi şu anda Epic Games Store'da 79,00 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Mortal Kombat Kollection Online PS4, Xbox One, Switch ve PC için Derecelendirildi Red Dead Redemption 2 Fotoğraf Modu ve Ek Hikaye İçeriği Xbox One Versiyonuna da Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.1.2020 13:45:55

0
Hepsi birbirinden güzel final sezonu süperdi gelmesi iyi oldu alacağım yakında umarım tales of bonderlandsda gelir bir o yok sanırım artık

Cpt. MacMillan

22.1.2020 20:52:58

0
adamın içine Şesu kaçmış. Anam lafını uzun zamandır ilk defa duyuyorum.

BSC Misafiri

22.1.2020 12:26:11

+1
Anam gerekmez. Salak gibi bize sezon 1-2-3 aldırdılar finali Epic'de yaptılar. Böyle saçma hamle görmedim oyun tarihinde. Gelmesin istemez.. İlk sezon hariç hepsi vakit kaybı sayılır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız