Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Telltale Batman Shadows Edition PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Athlon Games ve geliştirici Telltale Games, The Telltale Batman Shadows Edition—Batman: The Telltale Series'i duyurdu.

Bugün PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için $29.99 fiyattan satışa sunulacak.

Shadows Edition noir tarzı grafikler, grafiksel iyileştirme ve yeni bir indirilebilir içerik içerecek. Batman: The Telltale Series'e halihazırda sahip olan kullanıcılar “Shadows Mode” indirilebilir içeriğini $4.99 fiyattan satın alabilecek.

Telltale Games CEO'su Jamie Ottilie "The Telltale Batman Shadows Edition'ı bugün satışa sunarak ikonik Telltale Games serisini oluşturmak ve mirasını devam ettirme şansı bulmaktan heyecan duyuyoruz. Bu girişimimiz Telltale Games oyun kataloğumuzu oluşturmak için çok daha geniş bir planın sadece başlangıcı. Önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi vermeyi umuyoruz." dedi.
 
Athlon Games ve Telltale Games bu yılın başlarında Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within ve The Wolf Among Us oyunlarının tekrar satışa sunulması konusunda beş yıllık bir anlaşmaya imza atmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Telltale Batman Shadows Edition Athlon Games Telltale Games
A Plague Tale: Innocence'ın The Game Awards 2019 Adaylığı İçin Özel Fragman Paylaşıldı Mortal Kombat 11 PS4 ve Xbox One ‘Krossplay’ Beta Güncellemesi Yayınlandı

RealArek

13.12.2019 05:46:22

+3
Keşke normal bi Batman oyunu gelse özledik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Telltale Batman Shadows Edition ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız