Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims benzeri Life by You için çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Paradox Tectonic, yaşam simülasyon oyunu Life by You'nun 12 Eylül'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyun 39,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek.
 
Oyunun en az 12 ay Erken Erişim'de kalması bekleniyor. Ancak geliştiriciler geliştirme üzerinde çalışmaya ve oyunculardan geri bildirim almaya devam ettikçe bu süre değişkenlik gösterebilir. 
 
Eski The Sims geliştiricisinden 
 
 
 
Simülasyon oyunu Life by You, The Sims ve Second Life'ın yaratıcılarından olan Rod Humble liderliğinde geliştiriliyor. Oyun içerisinde yine The Sims'ten aşina olduğumuz bir yapı bizleri bekliyor. Gerek arka plan müzikleri gerekse oyun içi yapısı birbirlerine benzerlik gösteriyor. 
 
Oyun içerisinde dilediğimiz gibi bir karakter oluşturabiliyor, özgür bir şekilde yapılar - binalar inşa edebiliyor ve inşa ettiğimiz şehirlerin - hikayelerin tüm kontrolü bizim elimizde oluyor. Hayalinizdeki ortamı oluşturmak için giriş yapacağınız Life by You oyununda birçok araç ve mod desteği bulunuyor. Bu araçlarla beraber detaylı bir şekilde dokunuşlar yapabiliyor ve çeşitli hikayelere konu olabiliyoruz. 
 
Life by You duyuru fragmanı
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life by You simülasyon yaşam
2.8 Milyon TL Ödüllü 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu Başlıyor! Star Wars Jedi: Survivor için yeni ekran görüntüleri yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

21.3.2023 19:31:45

+2
adam 31 çekmek için sims modlarıyla yatıp kalkıyor işte. mağarada yaşıyorsa demek...

BSC Misafiri

21.3.2023 18:26:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: romedon simsin tırnağı olamayacak kalitede. Simsteki mod desteği sadece yüzlerce gb yapıyor. Özellikle whickedwhims modu haha
Kanka sim deyince moddan anladığın o şey mi?

romedon

21.3.2023 11:56:19

0
simsin tırnağı olamayacak kalitede. Simsteki mod desteği sadece yüzlerce gb yapıyor. Özellikle whickedwhims modu haha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız