The Sims benzeri Life by You için çıkış tarihi açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Paradox Tectonic, yaşam simülasyon oyunu Life by You'nun 12 Eylül'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyun 39,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek.
 
Oyunun en az 12 ay Erken Erişim'de kalması bekleniyor. Ancak geliştiriciler geliştirme üzerinde çalışmaya ve oyunculardan geri bildirim almaya devam ettikçe bu süre değişkenlik gösterebilir. 
 
Eski The Sims geliştiricisinden 
 
 
 
Simülasyon oyunu Life by You, The Sims ve Second Life'ın yaratıcılarından olan Rod Humble liderliğinde geliştiriliyor. Oyun içerisinde yine The Sims'ten aşina olduğumuz bir yapı bizleri bekliyor. Gerek arka plan müzikleri gerekse oyun içi yapısı birbirlerine benzerlik gösteriyor. 
 
Oyun içerisinde dilediğimiz gibi bir karakter oluşturabiliyor, özgür bir şekilde yapılar - binalar inşa edebiliyor ve inşa ettiğimiz şehirlerin - hikayelerin tüm kontrolü bizim elimizde oluyor. Hayalinizdeki ortamı oluşturmak için giriş yapacağınız Life by You oyununda birçok araç ve mod desteği bulunuyor. Bu araçlarla beraber detaylı bir şekilde dokunuşlar yapabiliyor ve çeşitli hikayelere konu olabiliyoruz. 
 
Life by You duyuru fragmanı