Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 Ücretsiz Oldu

 
 
Maxis tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından 2014 yılında yayınlanan popüler The Sims serisinin 4. oyunu artık ücretsiz oldu. Oyun tüm platformlarda oynaması ücretsiz bir modele geçti. Oyunu bundan sonraki süreçte ücretsiz olarak mevcut platformlarda kütüphanenize ekleyebilir ve oynayabilirsiniz. Temel sürüm dışındaki ek paketler ücretli olarak satılmaya devam ediliyor.
 
The Sims 4 ile hayal gücünüzü kullanarak sizi ifade eden Sims dünyasını oluşturabilirsiniz. Bu oyunu artık ücretsiz indirerek Sim’lerden evler ve çok daha fazlasına kadar her detayı özelleştirebilirsiniz. Sim’lerin görünüşlerini, davranışlarını ve giysilerini seçebilir, sonra da her günü nasıl yaşayacaklarına karar verebilirsiniz. Her aile için kendinize göre evler tasarlayıp inşa edebilir ardından en sevdiğiniz mobilya ve dekorlarla evinizi döşeyebilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
God of War Ragnarök için Sahne Arkası Videosu Yayınlandı Need for Speed Unbound için Risk and Reward Adlı Oynanış Videosu Yayınlandı

Venomstr

19.10.2022 00:30:22

0
Önceden satın alanlara hediye DLC falan verselermiş bari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız