Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 “Discover University” Genişleme Paketi Geliyor


Uzun zamandır konuşulan The Sims 4 üniversite paketi sonunda geliyor olabilir. Birkaç kullanıcı tarafından Xbox One’ın Microsoft Mağazası’ndaki bir açıklamaya göre, Discover University paketinde kullanıcılar; derslere katılabilecek, yeni kariyer başlatabilecek, okul topluluklarına katılabilecek ve yurt odalarını özelleştirebilecekler. Kullanıcılar ayrıca, iki üniversite arasında da seçim yapabilecek.

Bir Twitter kullanıcısı tarafından çekilen aşağıdaki görüntüde paketin çıkış tarihi 17 Aralık olarak gözüküyor. Ancak bu sadece konsollara özgü olabilir çünkü başka bir söylentiye göre PC için 15 Kasım tarihi söz konusu.
 
EA bu genişleme paketi ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Resident Evil 2'ye Goose Game Modu Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (21 - 25 Ekim)

BSC Misafiri

21.10.2019 18:17:32

0
İkinci oyunun ilk ek paketini 5 yıl sonra çıkarıyorlar. Tebrik etmek istiyorum EA'i. Maxis'i de en içten duygularım la anıyorum. Bilmem ne vardı da şu kan emici EA ile anlaştın..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız