Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 3'ün 3DS Sürümünün Ayrıntıları

3DS ekranlarında 3D olarak The Sims 3 oynamak hoş bir deneyim olabilir

    Electronic Arts, Batı'da Nintendo 3DS'e en çok destek veren firmalar arasında bulunuyor. EA zaten her zaman Nintendo konsollarına destek vermiştir, şimdi de bu geleneği devam ettiriyorlar.
 
    Daha önce PC ve konsollar için çıkışını yapan The Sims 3 şimdi de 3DS ekranlarına geliyor. EA'in açıklamasına göre oyunda 3DS'in kamerasını kullanarak kendimize en çok benzeyen Sim'i  tasarlama imkanımız olacak.
 
    Bunun yanı sıra yeni saç şekilleri, giyisiler ve aksesuarları hem online yolla indirebileceksiniz hem de Street Pass özelliği ile diğer oyunculardan alabileceksiniz. Söylenene göre oyunda Karma Power adlı sistem de olacak ve bu Sim'imizin hayatını değiştirmede önemli bir rol oynayacak.
 
    Ayrıca oyunda ilginç özellikler de var, mesela 3DS'i salladığınızda gökten para yağacak, ama çok fazla sallarsak bu bir depreme neden olabilecek. The Sims 3'ün 3DS sürümüne ait ilk görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG The Sims 3 Will Wright EA Games Electronic Arts PC PS3 Xbox 360 DS Wii 3DS
Back to the Future'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Süper Kahramanlar da Yılbaşı Hediyesi İster

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız