Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi

 
 
Geliştirici miHoYo tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise "An Everlasting Dream Intertwined" adlı yeni yama oyuna yeni karakterleri, bölgeleri, görevleri ve daha fazlasını eklemeyi hedefliyor.
 
Yeni güncelleme yeni karakterleri, görevleri ve daha fazlasını getiriyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre "An Everlasting Dream Intertwined" adlı yeni güncelleme 5 Haziran tarihinde oyunculara sunulacak. Bu yama Clorinde, Sigewinne ve Sethos olmak üzere üç yeni oynanabilir karakteri, Spiral Abyss'in yanı sıra yeni bir mücadele alanını ve aynı zamanda yeni bir kule savunma mini oyun etkinliğini getiriyor. Ek olarak Archon Görevi’ne yeni aşamalar eklenerek daha fazla sırrı açığa çıkarabiliyorsunuz.
 
Temmuz ayından itibaren Mondstadt Kütüphanesi'ndeki gizli bir odada yeni bir etkinlik başlıyor. Bu etkinlik kapsamında birden fazla zorlu seviyede savaşabiliyor ve mücadele edebiliyorsunuz. Ancak yalnızca belirli karakterler bu mücadelede kullanılabiliyor. Mücadele sırasında ayrıca oyuncular çeşitli güçlendirmeler ve zayıflatmalar alabiliyor.
 
 
 
Güncelleme sadece bu detayları bizlere sunmakla kalmıyor aynı zamanda kule savunma mini oyunu ile beraber yeni mücadelelerin kilidini açıyor. Burada oyuncular saldırı ve savunma pozisyonlarına geçebiliyor ve kendi canavar birliklerini konuşlandırabiliyor. Bunun yanı sıra günlük oyun deneyimini daha da geliştirmek için reçine kapasiteniz 160'tan 200'e çıkıyor.
 
Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Oyunun Switch sürümünün de gelmesi planlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız