Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Ship Yenilenmiş Görselleriyle Tekrar Oyuncularla Buluşacak


       Source modundan tam bir oyun olarak karşımıza çıkan The Ship için yeni bir duyuru geldi. Yapımcı ekip oyunun görsellerini elden geçirerek The Ship HD adı altında tekrar oyuncularla buluşturacak.
 
       Zaten 1080p çözünürlükte çalışabilen The Ship'in HD sürümü doku kalitesi bakımından gelişmiş olacak. Bir gemide arkadaşlarınızı bulup gizlice öldürmeye çalıştığınız eğlenceli multiplayer oyunu The Ship'in yeni sürümünün önümüzdeki senenin başlarında çıkış yapacağı belirtiliyor. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com the ship hd the ship Blazing Griffin bağımsız multiplayer remake remade remastered hd
Payday Serisi Mobil Platformlara Geliyor Assassin's Creed: Syndicate Hava Durumuna ve Gece Gündüz Döngüsüne Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fewertyx

14.6.2015 20:12:23

+1
muhabbet ortada arkadaşlar. 2 3 yıllık oyunlar remake yaptık diyorlar çünkü oyun zaten 3 yıllık çok eski değil yani. Bir çözünürlük ekleyelim, sonra da yeniden satalım ne kadar satarsak kardır diyorlar. Yapsınlar ya 2000 li yılların oyunlarının remakesini... PANDEMONIUM! Remake diye. yemez çünkü oyunlar o kadar eski ki şimdi remake diye ekledikleri şeyleri bunlara eklerlerse göze batar kimse almaz. Yazık, insanları aldatmanın ucuz hali...

OldGamers86

14.6.2015 14:54:51

-1
Bari doğru düzgün oyunları remake yapsalar.

Biyonik Kumanda

14.6.2015 14:23:37

0
Source motoru ile mi yapılıyormuş normal hali gibi?

hayansame

14.6.2015 13:34:38

+1
Bu nesil surekli remakeler goruyoruz. Gorduklerimizde 2,3yillik oyunlar. Yapin 8,9 hatta 10 yillik oyunlarin remakelerinide mantikli olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Ship HD
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız