Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Secret World'un Xbox 360 Sürümü Farklı Olacak

Oyunun Xbox 360 sürümünden ilk bilgiler umarım en kısa sürede ortaya çıkar

     Funcom tarafından PC için hazırlanan The Secret World'un Xbox 360 için piyasaya çıkmayacağı açıklandı. Şu an Xbox 360 için hazırlanan yan oyun ise oldukça farklı bir yapımmış.
 
    Geliştirici firmadan Ragnar Tørnquist'in açıklamasına göre Xbox 360 için hazırlanan yan oyun oldukça farklı bir yapım, bunun nedeni de konsol oyuncularının kanepeye oturup dev ekran TV'lerde PC oyuncularının klavye-mouse ikilisiyle yaşadıkları deneyimi istemeyeceklerinin düşünülmesiymiş. Sanırım bu konuda haklılar.
 
     Xbox 360 sürümünün yine aynı felsefe, çevre ve temel sisteme sahip olmasını hedeflediklerini, ama farklı bir oynanış deneyimine sahip olması gerektiğini düşündüklerini söyleyen yetkili, oyunu geliştirmeye devam ettiklerini açıkladı.
      
      Gerçekten de konsol oyuncularının PC'deki gibi bir MMO oyunu oynamak istemeyeceklerdir. Sanırım Funcom'un farklı bir deneyim yaşatma kararı oldukça yerinde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 mmorpg funcom the secret world
Mortal Kombat Legacy'nin Tanıtım Videosu Tales of Innocence Batı'ya Gelebilir mi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Secret World
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız