Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Secret World İçin Free to Play Planları Yok


    Kötü zamanlama ve az reklamın verdiği etkiyle birlikte oldukça kötü bir çıkış yapan The Secret World için gözler Free to Play haberini beklemeye koyulmuştu. Fakat Funcom ekibi, oyunun F2P olmasını bekleyenlere yönelik bir haber yayınladı.
 
    Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Funcom'dan Erling Ellingsen, "Kendimizi bu duruma adapte etmemiz lazım. Yakın zaman içerisinde ödeme planları adına bir değişiklik yapmayacağız." sözünü söylerken oyunun direktörü Joel Bylos da, "Seçtiğimiz ödeme modeli bizim için çok önemli. Bizler de bu doğrultuda oyunumuzu güçlendirip müşterilerimize 'Para vermeye değecek' bir ürün sunmaya çalışıyoruz." eklemesini yaptı.
 
    Son olarak oyunun yapımcı ekibinin önemli ismi Ragnar Tornquist de, "Önümüzdeki 2 ila 5 yıl arasında Secret World'ün ödeme şekliyle ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz." sözleriyle birlikte zaman dilimini vermiş oldu.
 
Yapımcıların yorumları bu şekilde. Eğer bu yorumlara güvenip oyunu indirimle birlikte satın almak isterseniz sizi buraya alalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg funcom the secret world mmorpg funcom the secret world mmo
Steam'in Yazılım Mağazası Açıldı Steam'den Elder Scrolls Serisine Güzel Bir İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.10.2012 17:55:16

0
Abi şu online oyunların aylık ücret ödemesini anlamıyorum, yani ben 2.000. TL kazansam kalkıp ödemem yani bir oyuna 30 - 50 tl aylık. Ne kafası yaşıyorlar anlamıyorum cidden, hani çok mükemmel bir şey sunarlar, bulunmaz hint kumaşıdır anlarım. Hadi bazı itemleri de ücretli yapın, onu da anlarım ama oyunun tamamının her ay ödemeli olması nedir ya..

JackSilva

3.10.2012 10:38:11

0
Sonu APB Reloaded gibi olursa şaşırmam açıkçası, onlarda hem oyunu sattırıp birde üstüne aylık ücret alıyorlardı ama sonra ne oldu 1 sene bile dayanamadan battılar ve şu an F2P olarak item satışları dahilinde başka bir firma kaymağını yiyor, steam de fiyatının 25 dolara indirildiğini gördüğümde almayı düşünmüştüm ancak daha sonradan gördüm ki aylık ücret ödemek gerekiyormuş, resmi sitesinde yazdığına göre ($14.99 / €14.99) ha birde kredi kartı veya Paypal hesabı zorunlu üyelik için.. Oyun güzel şu an ki indirimli fiyatı da güzel ama sırf bu aylık para yüzünden oyuncu kaybediyorlar, (gerçi onların gözünde müşteriyiz ama) açıkçası ben bu aylık ücreti görünce oyunu almaktan vazgeçtim bir çok oyuncunun da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

xenferious

3.10.2012 10:29:20

0
çok itsediğim ama zamanımın olmadıgından oynayamayacağım oyun artık hayırlısı. =)

NEPORTA

3.10.2012 07:54:31

0
Steam'de satışı başladı perşembeye kadar yüzde 50 indirimi var 25 dolara alabilirsiniz. Oyunun ilk alış fiyatı biraz yüksek olabilir ama ondan sonraki aylık ödemelerde sık sık indirim yapılıyor. Ayrıca oyun sıkıcı değil. Ben çok eğlendim. Ama şunu söyleyeyim bu oyunu zamanınız varsa alın oynayın. Ben ilk 1 aylık aldım. Ama okul olduğu için bırakmak zorunda kaldım. Bu nedenle de Türk grubundan çıkarıldım. Oradaki oyuncular bu oyunu aşırı ciddiye alıyorlar ve oyunda süreklilik kesinlikle istiyorlar.

asperyules

2.10.2012 23:56:01

0
Aşırı sıkıcı bir oyun.Para vermeye hiçbir şekilde değmez.Bedava olduğu günler oynadım, ve açıkcası her saniye oyundan çıkasım geldi.Bu oyuna para verenler pişman, vermeyenler zaten vermez bu saatten sonra.F2P yapmayacağız demek zaten oyun satılmaya devam etsin diye söylenen bir yalan.Sene sonuna kadar oyunun satışları bir anda patlamazsa 2013'ün başında F2P olur bu oyun söylemedi demeyin.

BSC Misafiri

2.10.2012 23:48:51

0
O ZAMAN NİYE KİMSE ALMIYOR demeyin iyi oyun ama 59 dolar hak etmiyor (30-20 dolar arası olsa olur

NEPORTA

2.10.2012 23:17:36

0
Dediklerine inanıyorum. F2P yakın bir zamanda olmayacak. Oyunu oynayan biri olarak gördüklerim karşısında dona kaldım desem abartmış olmam. Bu zamana kadar birçok mmorpg oynadım böylesini görmedim. Oyuna o kadar çok emek vermişler ki bunu anca oynayarak anlayabilirsiniz. Öyle internet üzerindeki oynanış videolarını izleyerek olmaz.

Rylets

2.10.2012 21:36:21

0
Gelecek E3 doğru yada fuar zamanında yazın belirli bir levela kadar kışında F2P yapacaklar demedi demeyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Secret World
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız