Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Repopulation'da Savaşmak Zorunda Değilsiniz


     Şehir inşa etme sistemi ve bilim kurgu temasını bir araya getiren The Repopulation'ın geliştiricileri oyunla ilgili yeni açıklamalarda bulundular. Açıklamalara göre oyunun zevkini savaşmadan da çıkarabileceksiniz.
 
    Geliştiriciler örneğin kendimizi ticarete adayabileceğimizi söylüyorlar. Ticari yeteneklerinizi geliştirmenin dövüş yeteneklerinizden bağımsız olduğunu ve sizi dövüşmeye zorlamadığını söyleyen yetkililer, ticaretle uğraşanların da yüksek düzeyde özelleştirmelere sahip olacağını belirtiyorlar.
 
    Bir Kickstarter projesi olarak başlayan ve umut vaat eden The Repopulation'da kendinizi ticarete adayarak ekonomiyi yönlendirme şansımızın olması oyuna farklı bir hava katacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Massively MMO The Repopulation sci-Fi Bilim Kurgu
Wii U'nun Satış Beklentileri 2.8 Milyona Düştü Dota 2 ve TF2 Eşya Yaratıcılarına 10.2 milyon$
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

17.1.2014 13:56:22

0
ultıma onlıne gıbı mı acaba. cunkı UO da blacksmıth karakter gelıstırıp armor uretıp satıp para kazananlar vardı aksıyon yerıne sehırlerde urunlerını satıyorlardı. hakkeza tamer karakterlerde oyleydı ehlılestırdıklerı bınek hayvanları satıyor para kazanıyorlardı. hırsız karakterlerde vardı ınsanların cantalarını fark ettırmeden acıp calıyorlardı cantada ne gorurlerse.

BSC Misafiri

17.1.2014 12:21:25

0
Abi ortalık mmo-rpg doldu bee... :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Repopulation
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız