Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order: 1886'nın Yeni Haber Videosu Yayınlandı

 
    BBC'nin The Order: 1886'daki hali olan BCO News, geçtiğimiz aylarda oyuna dair haberleri sunmuştu. O haberde ise bir inşaat alanında yapılan kazıda, bir iskelet buluyorlardı ancak o iskelet normal insan iskeleti değildi. Araştırmalarına devam eden bilim adamları, Viktoria döneminden kalma kurt adam iskeleti olduğunu ortaya sunmuştu. Şimdiki video ile ilgili spoiler vermeden sizi bu video ile başbaşa bırakalım. Günümüz Londra sokaklarında geçmişe dair yaşanan ilginç olaylar sizlerle.

    The Order: 1886, önümüzdeki Şubat ayında PlayStation 4 için piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Square Enix, Telefon ile Konsolları Ses Dalgalarıyla Bağlayan Bir Patent Aldı Otomatik Portakal'ı Grand Theft Auto Online'da Canlandırdılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.1.2015 13:51:03

0
Adamlar devam oyununu duyuruyorlar. Galiba günümüze kadar sürecek.

Hoid

15.1.2015 12:12:31

0
Aynen bende bunu istiyorum artık değişim gelecekse de bu oyunla gelsin ama artık gelsin birbirinin aynı mekaniklere sahip oyunları oynamaktan sıkıldım ben artık . Adamlar bunu da yapmış , şimdiye kadar niye kimse bunu düşünmemiş demek istiyorum . Hadi hayırlısı bakalım .

alito

15.1.2015 03:39:47

0
Ben şahsen oyunda şaşırtıcı boss savaşları olmasını bekliyorum. Saklan, öldür, ilerle olayı ancak bir yere kadar taşır oyunu, fazlası oyuncuyu sıkacaktır. Sağlam bir kurgu ve sıkı düşmanlar lazım bu oyuna, umarım güzel olur.

Hoid

15.1.2015 00:45:59

0
Oyun patlamasa bari saat başı tanıtım geliyor ... Umarım oyunun hikaye anlatımı ve konu derinliği yeterince sağlam olur da insanların beklediğini karşılar . Umarım çoğu editörün dediği gibi saklan , ateş et ilerle anlayışın da bir oyun olmaz zira sıktı artık bu tarz oyunlar . Bulmacaların olduğu , bir bölümü geçerken insana kolu bırakıp düşündürecek tarzda bölümlerin olduğu bir oyun yaparlar . Ve yeni dinamikler bekliyorum artık . Klasik FPS ve TPS nin artık değişmesi gerekiyor . Ken Levine'nin de dediği gibi . Güle güle tek düze oyunlar !

emretor23

15.1.2015 00:39:04

-1
Ardı ardına haber geliyor orderdan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız